Acheter matériel médical

TomCare voorziet voor jou professioneel medisch materiaal op de webshop, zowel voor de particulier als voor de professional.

Categorieën

Spuiten en naalden

Ons assortiment aan spuiten en naalden voorziet in de meeste behoeftes, wat die ook mogen zijn. Ook insulinenaalden kunnen wij steeds leveren uit voorraad. De naalden zijn geschikt voor het gebruik op Luer en LeurLock aansluiting.

Wondverzorging

Wij kunnen zowel traditionele als moderne wondverzorging leveren vanuit ons gamma, met de topmerken Hartmann, 3M, Lohmann & Rausscher en Smith & Nephew. Neem gerust een kijkje in de webshop voor alle mogelijkheden te bekijken!

Verbanden

Verschillende maten en modellen in Hartmann verbanden mogelijk, naargelang jouw wensen en noden.

Kleefpleisters

Kleefpleisters worden gebruikt om verbanden mee te fixeren. Belangrijk hierbij is dat de huid blijft ademen en vocht doorlaat, om het helingsproces te versnellen. Bekijk ook onze wondhechtstrips, die rechtstreeks over kleine wonden kunne gebruikt worden om deze te laten toegroeien.

Hygiëne en verzorgingsmateriaal

Zoals geen ander beseffen wij hoe belangrijk een goede hygiëne en persoonlijke verzorging is. Daarom bieden wij in onze webshop ook allerlei producten aan zoals washandjes, waslotions en handcrèmes.

Incontinentiemateriaal

In onze webshop bieden wij allerlei soorten incontinentiemateriaal aan. Neem gerust een kijkje, en je vindt er zeker wat je nodig hebt!

Steriele verzorgingssets

De sets die wij aanbieden in de webshop zijn van professionele kwaliteit. De sets zijn in verschillende soorten combinatie’s verkrijgbaar, en je vindt er vast wat je nodig hebt.

Onderzoekshandschoenen

Op onze webshop maken we het onderscheid tussen onderzoekshandschoenen die gebruikt kunnen worden in steriele omgevingen en niet-steriele handschoenen.

Producten voor ontsmetting en reiniging

Op de webshop vind je allerlei producten die gebruikt kunnen worden voor het ontsmetten en reinigen van huid, wonden en handen.

Mondmaskers en slabben

Mondmaskers en slabben vind je ook terug op onze webshop. Ze zijn van professionele kwaliteit. De slabben zijn voorzien van band om perfecte pasvorm te garanderen.

Medische apparaten

Ook bloeddrukmeters en manchetten vind je terug op de webshop. De verkochte producten zijn van hoge kwaliteit en garanderen een nauwkeurige meting. Meer informatie vind je op de webshop.

Snelle levering

Indien de bestelling voor 16u is, garanderen wij uw levering de volgende werkdag!

Meer informatie

Bij TomCare hebben we veel ervaring met medische materialen. Op onze webshop kan je deze steeds terugvinden. Indien je meer informatie wilt over een van onze producten of een advies wilt, aarzel dan niet om ons te contacteren!


Contactez Tomcare BVBA!

Vous avez des questions ou vous voulez plus d'informations? N'hésitez pas à nous contacter par téléphone au numéro 053 39 38 97 of via het e-mailadres info@tomcare.be. U kan uiteraard ook onderstaand formulier invullen.