bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Blog

10 Tips om droog door de nacht te komen

Nachtelijke incontinentie of bedplassen is een probleem waar niet veel over gesproken wordt. Het is een probleem waar naar schatting 1% van alle volwassene mannen en vrouwen mee te kampen heeft.

LEES MEER

Heb ik in de nacht ander incontinentiemateriaal nodig?

Incontinentie is een moeilijk probleem dat vaak veel mensen overvalt. Niet alleen overdag maar ook s’nachts kan dit voor ongemak zorgen. Echter met de juiste materialen zorg je er voor dat je weer comfortabel en vol vertrouwen gaat slapen.

LEES MEER

Kerngezond de zomer doorkomen

De zomer is een ontspannende periode, maar ze brengt ook uitdagingen met zich mee. Denk daarbij aan zonnebrand, insectenbeten of valpartijen. Met het juiste medisch materiaal bij de hand kan je elk kwaaltje snel en correct aanpakken.

LEES MEER

Alles wat je moet weten over totale incontinentie

Totale incontinentie is een zeldzame, maar ernstige vorm van incontinentie. Lees alles wat je moet weten over dit type ongewenst urineverlies

LEES MEER

Wat is gemengde incontinentie?

Heb je last van urineverlies tijdens handelingen en heb je plotse aandrang om te plassen? Dan heb je misschien wel gemengde incontinentie. Ontdek hier meer!

LEES MEER

Ontdek Magics Baby: het nieuwe merk bij Tomcare

Ontdek ons nieuw aanbod Magics babyluiers: kwalitatieve en prijsbewuste luiers, luierbroekjes en zwembroekjes.

LEES MEER

Wat is aandrangincontinentie of urge incontinentie?

Wat is aandrangincontinentie en waardoor wordt het veroorzaakt? Lees hier meer over de oorzaken, symptomen, en behandeling van urge incontinentie.

LEES MEER

Absorin optrekbroekjes: hoge kwaliteit aan een voordelige prijs

Absorin optrekbroekjes blijven voordelig en kwalitatief. De prijs van incontinentiemateriaal hoeft niet mee te stijgen met de prijzen van andere goederen!

LEES MEER

Belgische onderneming met alternatieve merken

Bij Tomcare vind je kwalitatieve incontinentiematerialen aan een eerlijke prijs. Als Belgische onderneming werken we samen met alternatieve merken.

LEES MEER

ABENA actiemaand

In januari zetten we Abena in de kijker. Tijdens deze actie kan jij je slag slaan. Ontvang gratis Abena waslotion bij aankoop van onze Abena producten.

LEES MEER
box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00