bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

ABENA actiemaand

ABENA actiemaand

Abena is één van onze populairste merken voor incontinentiemateriaal. Dit merk zorgt voor een betrouwbare en discrete bescherming op ieder moment van de dag. Onze klanten die Abena gebruiken, zweren bij het merk en zijn erg tevreden van de verschillende producten. Hoog tijd om het merk een keer in de kijker te zetten tijdens deze Abena actiemaand!

Wat is Abena?

Abena is een Deens merk voor incontinentiemateriaal. Er bestaat een gamma aan incontinentiematerialen voor dames en heren met een lichte, matige of zware incontinentie. Het gamma is erg breed en je kunt voor ieder type urineverlies of stoelgangverlies met het Abena incontinentiemateriaal verder geholpen worden! Naast het hoogwaardige incontinentiemateriaal dat je van Abena kan bestellen, kan je bij Abena ook terecht voor andere medische materialen.

De producenten maken gebruik van een ecologisch verantwoord productieproces. Zo weet je zeker dat de producten die je gebruikt een zo laag mogelijk impact hebben op het milieu. Abena kreeg voor deze inspanningen zelfs het Nordic Swan Label.

Abena actiemaand

Tijdens de maand januari zetten we Abena in de kijker met een Abena actiemaand. We geven iedere klant die een complete doos Abena incontinentiemateriaal bestelt een gratis Abena waslotion van 500 ml cadeau.

Actie Abena incontinentiemateriaal voor mannen

Actie Abena inlegverbanden

Actie Abena optrekbroekjes

Actie Abena inlegluiers

Actie Abena bed onderleggers

Actie Abena kleefluiers

Actie Abena luiers met heupband

Actie Abena nachtbroekjes voor kinderen

Meer info over Abena producten?

Tijdens de Abena actiemaand geniet je dus van een groot voordeel en vallen er gratis producten te rapen bij Tomcare. Bestel de producten die je anders ook bestelt en ontvang een gratis Abena waslotion van 500 ml.

Gebruik jij nog geen producten uit het Abena gamma? Dan is dit misschien de uitgelezen kans om ze eens te proberen!

Heb je vragen over het Abena productgamma of over onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar!

Gepost op dec 20, 2021

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00