bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Beleef een fijne zomer, ook met incontinentie

De zomer staat voor veel mensen gelijk met genieten. Maar heb je last van incontinentie, dan zijn de warmste maanden van het jaar niet altijd een pretje. Ontdek hier hoe ook jij kan genieten van een fijne zomer.

Drink slim

Je lichaam heeft in de zomer nog meer nood aan voldoende vocht. Voldoende drinken is dus belangrijk, ook als je lijdt aan incontinentie. Mogelijk heb je de neiging om minder te drinken als het warm is. Maar minimum 1,5 tot 2 liter is de norm. Spreid je drinkbeurten over de dag. En let op met dranken die je vaker doen plassen of de blaas kunnen irriteren. Koffie, thee, koolzuurhoudende dranken en alcohol drink je best met mate. Water is zoals zo vaak de beste keuze.

Bestel tijdig je incontinentiemateriaal

In de zomer gaan veel mensen op vakantie. Denk tijdig aan de bestelling van je incontinentiemateriaal. Zo kan je ook op reis gebruik maken van de vertrouwde producten. En in het buitenland vermijd je de zoektocht naar incontinentiemateriaal in een vreemde taal.

Draag lichte kledij

Incontinentie kan huidklachten veroorzaken. Door de hitte kunnen die klachten worden versterkt. Draag daarom lichte en ademende kledij, liefst van natuurlijke materialen.

Ga sporten

Sporten is ook voor mensen met incontinentie een gezonde bezigheid. Je vermindert de stress, pakt overgewicht aan en traint bij bepaalde sporten ook je bekkenbodemspieren. Niet elke sport ligt voor de hand als je incontinentiemateriaal draagt. Maar wandelen, fietsen, tai-chi, nordic walking of yoga zijn in veel gevallen wel mogelijk. En de zomer is een ideaal moment om dat te doen: het weer is beter, het blijft langer licht en mogelijk heb je ook meer tijd. Wie weet leer je jezelf deze zomer wel een goede gewoonte aan?

Ga met een gerust hart iets eten of drinken

Helaas vind je in de mannentoiletten van veel café’s of restaurants geen vuilnisbakje. Best vervelend als je er je incontinentiemateriaal wilt achterlaten. En net nu een terrasje zo aanlokkelijk is. Neem daarom een neutraal, niet transparant plastic zakje mee waarin je het gebruikte incontinentiemateriaal kan bewaren tot je een vuilnisbak tegen komt. Of ga naar een horecazaak waar ze wel vuilnisbakjes in het mannentoilet hebben staan. Want die zijn er gelukkig ook.

Wil je meer informatie over ons incontinentiemateriaal? Contacteer ons gerust.

Gepost op jun 11, 2017

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00