bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Belgische onderneming met alternatieve merken

Belgische onderneming met alternatieve merken

Tomcare is een Belgische onderneming die samenwerkt met nationale en internationale merken. Bij ons kan je terecht voor incontinentiematerialen van hoge kwaliteit, maar ook voor andere verzorgingsproducten en verpleegkundige materialen.

Shop kwalitatieve producten bij een Belgische onderneming met alternatieve merken. Zo ben je zeker dat je incontinentiemateriaal met een goede prijs/kwaliteit verhouding in huis haalt.

Nationale en internationale merken

Tomcare gaat steeds op zoek naar producten van de beste kwaliteit aan een betaalbare prijs. Zo komen we soms bij minder bekende merken terecht die kwalitatief hoogstaande producten aanbieden.

Abena

Abena is een Deense producent die incontinentiematerialen verdeelt, maar ook andere verzorgingsproducten. Het Abena productgamma bestaat uit ecologisch verantwoorde producten. Abena kreeg voor hun inspanningen dan ook het Nordic Swan Ecolabel dat een ecologische productieprocedure garandeert.

Dit merk brengt innovatieve producten op de markt. Ieder aspect van de verschillende producten is goed doordacht en uitgewerkt. Tomcare is erg trots om de Abena producten aan te bieden voor de Belgische markt.

Absorin

Het Nederlandse merk Absorin heeft een ruim gamma aan kwalitatieve incontinentiematerialen en andere verzorgingsproducten. Het ruime aanbod is ideaal voor een erg breed publiek. Ook de grotere maten komen aan bod bij Absorin.

Bij Tomcare bieden we de Absorin producten aan omdat we zeker zijn van de hoge kwaliteit en het draagcomfort van de verschillende Absorin producten. Met dit merk weet je zeker dat je bijzonder kwalitatieve producten in huis haalt voor een erg interessante prijs.

Dailee

Dailee is een Belgisch producent van hoogwaardige incontinentiematerialen. Het overkoepelende Drylock Technologies is gevestigd binnen onze landsgrenzen. Bij Tomcare zijn we dan ook erg blij dat we de producten van een onderneming uit eigen land kunnen aanbieden in onze webwinkel.

Bij Dailee ligt de focus op een hoge levenskwaliteit en draagcomfort voor mensen die leven met incontinentie. De Drylock technologie die ze verwerken in hun producten, zorgt dan ook voor een aangenaam gevoel tegen het lichaam.

Daarnaast zijn alle Dailee producten ontworpen met oog voor het milieu. Het incontinentiemateriaal is zo ontworpen dat er minder afval achterblijft wanneer je het product in de vuilbak gooit. Door Dailee producten in huis te halen, weet je zeker dat je niet inboet op kwaliteit en comfort.

Tomcare verhuist naar een groter magazijn

In maart 2022 verhuist Tomcare naar een groter magazijn, voorzien van nieuwe palletrekken waar we een behoorlijk grote voorraad aan producten kunnen opslaan en verdelen.

Dat betekent dat klanten minder lang moeten wachten op hun bestelling!

  • Grote voorraad aan producten in ons magazijn
  • Snellere service
  • Vlotte levering op korte termijn
  • Duidelijk overzicht over de beschikbare voorraad en producten

De verhuis naar een groter magazijn brengt alleen maar voordelen met zich mee.

  • Kwalitatieve merken voor een eerlijke prijs
  • Eerlijke prijs kwaliteit verhouding

Meer betalen voor een product omdat het van een groot merk is, biedt niet de juiste oplossing. Zeker wanneer het gaat over producten die broodnodig zijn om de levenskwaliteit te verbeteren, kiezen we liever voor producten die doen wat ze moeten doen, aan een correcte en betaalbare prijs.

Shop kwaliteit bij Tomcare

In de webwinkel van Tomcare kan je terecht voor hoogwaardige incontinentiematerialen aan een voordelige prijs. Bekijk dus zeker de producten in onze webwinkel en selecteer de materialen die het best aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Twijfel je over je keuze voor het juiste product? Maak dan gebruik van onze incontinentie advies tool. Deze tool helpt je, aan de hand van enkele vragen, met je keuze!

Gepost op feb 04, 2022

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00