Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Bescherm jouw handen tegen uitdrogen

handen-wassen.jpg

Vaak de handen wassen zorgt ervoor dat je handen uitdrogen. Jouw handen krijgen het sowieso hard te verduren. De juiste handcrème gebruiken brengt redding door jouw handen te verzorgen, te hydrateren en te beschermen. Ook een lotion maakt een wereld van verschil. Een uitgedroogde of zelfs gebarsten huid aan de handen behoort binnenkort tot het verleden met deze producten.

Skincare intensive care voor een droge geïrriteerde huid

Voor iedereen die last heeft van een droge tot zeer droge huid namen wij skincare intensive care op in ons gamma. Dit is een zeer vette (70%) crème. Daardoor is die zeker niet voor iedereen geschikt. Maar wanneer je handen voor een zware dag staan, is deze handcrème een ware lifesaver. Je handen voelen gehydrateerd aan zonder vettig te worden.

Door deze handcrème te gebruiken bescherm je jouw huid tot acht uur lang. Met skincare intensive care kom je dus zo goed als de volledige werkdag door. Deze crème is ook geschikt voor het lichaam en het gelaat.

Skincare handcrème

Ben je op zoek naar een handcrème voor de dagelijkse verzorging van de huid? Dan is de skincare handcrème een uitstekende keuze. De crème trekt zeer snel in de huid en voelt niet vettig aan. Deze crème werd uitvoerig getest op allergische reacties en is bijgevolg zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De kans op irritaties is miniem. Als basis verzorgingscrème is dit een topper.

Door dagelijks een hydraterende crème te gebruiken verstevig je de huid. Jouw handen zijn daardoor beter beschermd tegen infecties. Je handen voelen zacht aan én je huid is steviger.

Handen wassen en beschermen

Je handen regelmatig met zeep wassen is absoluut noodzakelijk. Om te voorkomen dat je handen uitdrogen heeft je huid hulp nodig.

De juiste verzorgingsproducten beschermen jouw handen effectief tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Wil jij dat jouw handen na veelvuldig wassen zacht blijven aanvoelen? Doe jezelf en je handen een plezier. Bestel nu via onze webshop de producten van jouw keuze.

Gepost op mei 05, 2020

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00