Bestel discreet via onze webshop, nu ook in Nederland

dinsdag 15 september 2015

Incontinentiemateriaal, medische verzorgingsproducten, verpleegkundig materiaal of zetels op maat online bestellen in België en Nederland aan zéér scherpe prijzen? Dat doet u bij Tomcare.be! Tomcare heeft jarenlange ervaring in de medische verzorgingssector en richt zich zowel op de particulier als op de professional. Wij staan garant voor een correcte en snelle levering van kwaliteitsproducten op een discrete manier, nu ook in Nederland!

Tomcare - uw partner in incontinetiemateriaal

Ook Nederland heeft recht op Tomcare.be!

Tomcare is een expert in incontinentiemateriaal en zit- en rugproblemen. Ons uitgebreid, kwalitatief assortiment voldoet aan de strengste eisen én is volledig afgestemd op de behoeften van zowel zorgvragers als zorgverleners. Particulieren kunnen rekenen op een discrete en snelle leveringen op persoonlijk en professioneel advies van onze experten.

Een erg compleet en hoogstaand assortiment

Het assortiment van Tomcare wordt met zorg samengesteld. We gaan steeds op zoek naar de beste producten op de markt en engageren ons om die tegen de beste prijs te leveren. Bovendien volgen we de evoluties in onze sector op de voet en blijven we ons aanbod continu bijsturen om u steeds de meest geavanceerde oplossingen te kunnen bieden.

De klant staat centraal

De klant - en zijn behoeften - staan centraal bij Tomcare. En omdat we zowel aan zorgverleners als zorgvragers leveren, is ons assortiment erg evenwichtig en houdt het rekening met de wensen van beide partijen. Daar heeft u dus alleen maar voordeel bij. Bovendien geniet u mee van de jarenlange ervaring van onze experts die u bij twijfel graag een gratis stalenpakket toesturen zodat u een product eerst kan uittesten.

Ontdek ons assortiment op onze website

Bestellen kan erg eenvoudig online - op onze webshop - maar ook telefonisch of per email. Welke methode u ook verkiest, u wordt steeds vakkundig geholpen en mag uw levering - zowel in België als in Nederland - binnen de 24 uur verwachten. Heeft u nog vragen of plaatst u graag meteen een bestelling bij één van onze medewerkers? Neem dan contact op. U ervaart meteen hoe fijn het is om professioneel geholpen te worden.