bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Droge handen in de winter? Dit kan je eraan doen

Droge handen en kloven: in de winter hebben we er vaker last van. Koude temperaturen en droge lucht kennen dan ook geen genade voor onze huid. Met deze 6 tips kan je er iets aan doen.

1. Draag handschoenen als je naar buiten gaat...

De winterkou staat voor veel mensen synoniem met droge handen en kloven. Een goed paar handschoenen is dus geen overbodige luxe.

2. ... en bij het poetsen of afwassen

Ook water en reinigingsproducten tasten onze huid aan. Rubberen handschoenen beschermen je handen, maar ze zorgen er ook voor dat je extra transpireert. Heb je een erg gevoelige huid, dan kan je er katoenen handschoenen onder dragen.

3. Was je handen slim

Gebruik een milde waslotion. En overdrijf ook niet: te vaak je handen wassen is onnodig. Ontdek de verschillende waslotions in onze webshop.

4. Vermijd droge lucht

Als het buiten koud is, geven we de thermostaat gauw nog een draai. Maar de verwarming zorgt ook voor drogere lucht. Een luchtbevochtiger of een simpel bakje water op de radiator bieden een goede oplossing.

5. Smeren maar

Zeker in de winter is een hydraterende handcrème geen overbodige luxe. Smeer je handen gerust enkele malen per dag in. En doe dat zeker na elke wasbeurt. Zo blijven ze in topvorm. Bekijk de handcrèmes aan scherpe prijzen in onze webshop.

6. Let op je voeding

Gezond eten en drinken hebben ook invloed op je huid. Groenten, fruit en vette vis zorgen voor de nodige vitamines. Voldoende water drinken is ook belangrijk. Van roken, alcohol en cafeïne droogt je huid uit.

Wil je professioneel advies over verzorgingsproducten voor de huid? Aarzel niet om ons te contacteren.

Gepost op jan 28, 2017

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00