bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Echte verhalen: 0% concentratie, 100% plassen

0% concentratie, 100% plassen

Urineverlies en elke dag gaan werken is echt geen evidente combinatie. Telkens ik helemaal in een dossier verdiept was, vergat ik om naar het toilet te gaan. Het gevolg? Mijn blaas ontspande zich vanzelf en ik mocht naar het toilet spurten. Subtiel gaat dat niet, dus iedereen had het wel gezien.

Regelmatig toiletbezoek

Iets verkeerd gegeten, gaf ik dan maar als excuus. Sinds dat moment besefte ik wel dat ik regelmatiger een toiletbezoek moest inplannen. Dus ik stelde een herinnering in op mijn computer die om het half uur een signaal gaf dat het tijd was om het urinoir te gaan opzoeken.

Concentratie nul en efficiëntie al helemaal onbestaande. Ik was meer bezig met de tijd in het oog te houden en met me te focussen om mijn blaas onder controle te houden dan dat ik aan het werken was.

Inlegverbanden, ook voor mannen

Ik kaartte het probleem aan bij een vriend van me, die nu niet zo toevallig ook dokter is. Hij vertelde me dat ik beter eens incontinentiemateriaal zou gebruiken. Het zou me helpen om me beter te concentreren op mijn job in plaats van op mijn blaas. Dus probeerde ik maar inlegverbanden uit. Ik sta er nog steeds van verstomd dat dat ook effectief bestaat voor mannen.

Vrouwen hebben het gemakkelijk, zij hebben standaard vuilbakjes in het toilet staan. Bij mannen is dat niet het geval. Dus af en toe dat verband verwisselen, was helemaal niet evident.

De dag waarop ik eindelijk al mijn moed bijeenraapte om mijn baas aan te spreken, was er een die ik nooit zal vergeten. Door mijn stressy gedoe dacht hij al dat ik mijn ontslag zou geven, dus hij schrok wel toen ik hem vertelde over mijn incontinentie. Eigenlijk nog goed dat hij zo ongerust was dat ik zou vertrekken, want hij tilde dan helemaal niet zwaar aan het feit dat ik om een discrete vuilbak vroeg in het mannentoilet.

Geen stress of vervelende geurtjes

Ik moet me nu geen zorgen meer maken over vervelende geurtjes omdat ik te lang wacht om mijn verband te verwisselen. Ik kan op mijn gemak verder werken, zonder constant bezig te zijn met mijn urineverlies.

Gepost op mei 09, 2018

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00