bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Heb ik in de nacht ander incontinentiemateriaal nodig?

Incontinentie is een moeilijk probleem dat vaak veel mensen overvalt. Niet alleen overdag maar ook s’nachts kan dit voor ongemak zorgen. Echter met de juiste materialen zorg je er voor dat je weer comfortabel en vol vertrouwen gaat slapen.

Door betrouwbaar en kwalitatief materiaal te gebruiken hoef je je geen zorgen meer te maken als je in bed gaat. Maar wat is nu het beste incontinentiemateriaal om de nacht door te komen?

Het verschil tussen dag en nacht incontinentiemateriaal

Er zijn ontelbaar veel soorten materialen op de markt dat je kunnen helpen bij dit veelvoorkomende probleem. Afhankelijk van wat je noden zijn kan je je nachtelijk incontinentiemateriaal gaan aanpassen.

Over het algemeen kan je alle materialen gebruiken dat je overdag ook gebruikt. Zeker als je niet veel urineverlies hebt is dit een gemakkelijke en comfortabele oplossing. Heb je last van matige tot zware incontinentie dan is het wel aangewezen om s’avonds te kiezen voor een materiaal met een hoog absorptie volume. Zo geef je jezelf de zekerheid dat je een lange periode kan overbruggen.

De beste materialen voor een droge nacht

De grootste struikelblok voor mensen met ongewenst urineverlies is het overbruggen van lange periodes zoals de nacht. Het is dus van groot belang om te kijken naar de gepaste oplossing voor iedereen persoonlijk.

Inlegluiers

Inlegluiers zijn net zoals inlegkruisjes maar dikker. Hierdoor beschikken ze over een groter absorptievermogen. Dit maakt dat inlegluiers de perfecte optie zijn om de nacht door te komen.

Inlegluiers zijn een erg betrouwbaar type incontinentiemateriaal voor tijdens de nacht. Gebruik deze luiers in combinatie met het juiste netbroekje. Dit zorgt voor een optimale bescherming en draagcomfort.

Optrekbroekjes

Optrekbroekjes zijn een erg fijne en discrete oplossing voor mensen met een goed mobiel vermogen. Deze broekjes zien er exact hetzelfde uit als een gewoon onderbroek maar bieden een extra comfortabele bescherming tegen nachtelijke ongelukjes.

Luiers met heupband of kleefluiers

Zowel de luiers met een heupband of de kleefluiers bieden een langdurige bescherming voor mensen met een matige tot zware incontinentie. Deze luiers bestaan al erg lang en hebben al bewezen dat deze erg goed werken.

Bed onderleggers

Bed onderleggers zijn een extra voorzorgsmaatregel dat je kan nemen als je toch niet zeker bent. Deze absorberen beschermlaag biedt een bijkomende veiligheid bij het gebruik van een van bovenstaande middelen

Gepost op aug 10, 2022

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00