bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Laat je pakket nu ook leveren door Bpost

Laat je pakjes nu ook leveren door Bpost

Vanaf nu werkt Tomcare niet met 1, maar 2 logistieke partners voor het leveren van pakketten. Jij kiest bij het uitchecken meteen jouw pakketdienst. Zowel Bpost als PostNL hebben hun eigen voordelen en verschillen. Dit is hoe het werkt!

Bpost logistieke partner

Sinds kort werkt Tomcare ook samen met Bpost als logistieke partner voor de levering van incontinentiemateriaal. We zijn erg trots op deze nieuwe samenwerking, want Bpost biedt een heleboel voordelen, mogelijkheden en opties voor onze klanten.

Wanneer levert Bpost?

De Bpost postbodes werken hun ronde veelal af in de voormiddag. De postbodes van de Belgische post werken enkel op weekdagen. Je kan jouw pakket dus niet tijdens het weekend laten leveren.

Kies zelf een afhaalpunt

Ben je niet thuis op het moment dat jouw pakket geleverd zal worden? Bpost stuurt je een mail op het tijdstip dat je pakket wordt verzonden. In die mail kan jij kiezen om jouw pakket elders te laten leveren. Je kiest hier snel en makkelijk voor een Bpost afhaalpunt of een pakjesautomaat in je buurt.

Kies zelf een plaats voor levering

Ben je niet thuis op het tijdstip van de levering, maar wil je niet dat jouw pakket elders wordt afgeleverd? Bpost stuurt je een mail wanneer het pakket wordt verzonden. In die mail staat een knop waar je op kan klikken. Via deze link geef je zelf een andere plaats aan waar je pakket geleverd mag worden. Zo kan je ervoor kiezen om jouw pakket onder de carport te laten zetten of tegen de zijkant van de garage. Jij kiest. Je kan zelfs een foto bijvoegen van de exacte plek waar de postbode het pakket mag achterlaten!

PostNL logistieke partner

Tomcare werkte al langer samen met PostNL voor de bezorging van pakketten. PostNL is ook een snelle en betrouwbare logistieke partner die onze pakketten tijdig bij jou thuis bezorgt.

Wanneer lever PostNL?

PostNL levert pakketten voornamelijk in de namiddag af. De pakjesbezorgers van het Nederlandse bedrijf werken ook op zaterdag. Past een levering tijdens de week niet in jouw schema? Dan kies je bij PostNL gewoon voor een levering op zaterdag.

Kies zelf je pakjesbezorger

Heb je een voorkeur voor één van onze pakjes bezorgdiensten? Dan kan je tijdens het bestellen van je producten zelf selecteren door wie je het pakje wil laten bezorgen. Iedere bezorger heeft zo zijn eigen voordelen. Voor Belgische klanten is Bpost zeker een erg interessante keuze!

Tomcare verzending

Gepost op sep 29, 2021

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00