bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Met deze kledingtips zie je nooit incontinentiebroekjes zitten

8 kledingtips zodat nooit iemand jouw incontinentiebroekje onder je kleren ziet zitten

Veel personen die kampen met incontinentie kiezen voor een incontinentiebroekje onder hun kledij. Het is erg belangrijk dat niemand zomaar kan zien dat je incontinentiemateriaal draagt. Die informatie hou je liever voor jezelf. Dat is perfect te begrijpen, want je wil niet dat iemand je erop aanspreekt. Het feit dat je een incontinentiebroekje draagt, moet discreet en onopvallend zijn. Daarom geven we je graag enkele interessante kledingtips zodat anderen nooit het incontinentiebroekje zien zitten.

1. Draag kledij waar jij je goed in voelt

Kies altijd voor kledij waar jij je goed in voelt. Op die manier start je alvast met een zelfzeker gevoel. Zelfvertrouwen is essentieel en het dragen van comfortabele kleding is een enorme booster voor je zelfvertrouwen. Loop dus zeker niet meteen naar de winkel om er een dozijn extra wijde broeken te kopen die niet bij je passen. De meeste kleding die in je kast zit, is perfect te combineren met incontinentiebroekjes.

2. Een wijde broek kan ook mooi zijn

Wil je toch graag een iets wijder model van broek dragen om je incontinentieprobleem te verstoppen? Er bestaan verschillende types losse broeken die bijzonder stijlvol en modieus zijn. Zo is er de haremboek, de soepele linnen broek, de lichtelijk oversized jeans,… Mogelijkheden te over. Je hoeft dus zeker niet meteen naar de rechte of lelijke broeken te grijpen!

3. Verleg de aandacht

Zorg dat de aandacht niet meteen naar jouw broek wordt getrokken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een meer opvallende halsketting of een T-shirt met een duidelijke print die de aandacht van jouw broek wegneemt. Een leuke blikvanger in de vorm van een accessoire of een bijzonder kledingstuk is de ideale manier om een wow factor te creëren die de aandacht op een positieve manier wegvoert.

4. Draag incomateriaal dat goed past

Kies voor de juiste incontinentiematerialen die perfect rond jouw lichaam passen. Wanneer jouw broekje veel te groot is, zal het uiteraard ook meer opvallen. Koop materialen aan in de juiste maat en met een goede pasvorm. Ook het absorptievermogen is belangrijk. Je wil natuurlijk geen ongelukjes, maar je hoeft ook geen incontinentiebroekje aan te trekken dat veel dikker is dan eigenlijk nodig.

5. Draag een body over je broekje

Door een strak zittende body of romper over je incontinentiebroekje te dragen, wordt het compacter en zit het wat strakker tegen je lichaam. Op die manier verberg je de aanwezigheid van het incontinentiebroekje nog beter. De body biedt nog een extra voordeel bij het dragen van een incontinentiebroekje. Zo houdt de body het broekje nog beter in de juiste positie.

6. Kies voor jeans

Als je graag jeans draagt, zal je weinig problemen ondervinden om ervoor te zorgen dat niemand je incontinentiebroekje ooit ziet zitten. Degelijke jeansbroeken zijn de perfecte manier om je incontinentiebroekje te verbergen.

7. Draag een langer bovenstuk

Wanneer je een incontinentiebroekje draagt, is je eigen aandacht automatisch meer gevestigd op je bekken regio. Geef jezelf een veilig gevoel door een langere trui of vest te dragen die over je heupen heen hangt. Lange vesten zijn bijzonder modieus en met voldoende lengte verberg je makkelijk en onbezorgd de hele regio rond je incontinentiebroekje!

8. Ga voor donkere kleuren

Donkere kleuren hebben een camouflerend effect. Zowel donkere kleuren als kleurrijke prints hebben dat effect. Deze camouflage geeft je een zekerder gevoel en zorgt ervoor dat niemand jouw incontinentiebroekje ziet zitten!

Gepost op jan 07, 2021

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00