bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Mondmasker verplicht in alle winkels vanaf zaterdag 11 juli 2020

Mondmasker verplicht in alle winkels vanaf zaterdag 11 juli 2020

Vanaf zaterdag 11 juli 2020 zal het verplicht zijn om in winkels ook een mondmasker te dragen. De nieuwe maatregel van de overheid werd in het leven geroepen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. Het is de bedoeling dat je door het dragen van een mondmasker jezelf, andere klanten en medewerkers van winkels beter beschermt tegen de het nieuwe virus. Wees voorbereid en bestel nu het juiste mondmaskerom jezelf en anderen rondom je te beschermen!

Nieuwe maatregel tegen Covid-19

Zoals je op iedere nieuwswebsite kunt lezen en ook al op het nieuws op televisie kon horen, wordt vanaf zaterdag 11 juli 2020 het dragen van een mondmasker verplicht op verscheidene plaatsen. Naast het openbaar vervoer en bij beroepen met nauw contact, moet je nu dus ook een mondmasker dragen bij het bezoek aan een winkel. Ook andere locaties werden toegevoegd aan het lijstje! Dit zijn de plaatsen waar je geacht wordt een mondmasker te dragen:

  • Supermarkten
  • Kruidenierszaken
  • Winkels en winkelcentra
  • Evenementen en theaterzalen
  • Bibliotheken en musea
  • Gebedshuizen
  • Bioscopen
  • Openbaar vervoer

Deze lijst geeft een indicatie van de locaties waar je als consument of bezoeker geacht wordt een mondmasker te dragen. Je mag ervan uitgaan dat je voor ieder bezoekje aan een etablissement buitenshuis een mondmasker nodig hebt.

Zorg dat je er klaar voor bent

Bestel vandaag nog je chirurgische mondmaskersonline om ze de volgende werkdag te ontvangen. De levering voor de mondmaskers is gratis! Deze maatregel is zeer snel in het leven geroepen en je hebt dus bijzonder weinig tijd om jezelf voor te bereiden. Gelukkig kun je op relatief korte termijn toch jezelf voorzien van mondmaskers van hoge kwaliteit.

Chirurgische mondmaskers type IIR

Een chirurgisch mondmasker is de beste manier om jezelf te beschermen en om anderen rondom je te beschermen tegen de verspreiding van ziektekiemen, zijn de chirurgische mondmaskers van het type IIR. Eén doos chirurgische mondmaskers bevat 50 stuks mondmaskers van de hoogste chirurgische kwaliteit. Deze mondmaskers bieden een hoge beschermingsgraad. Chirurgische mondmaskers van het type IIR bieden een betere bescherming tegen ziekteverwekkers dan de huisgemaakte en commerciële stoffen maskers.

Nadat je de mondmaskers gedragen hebt, gooi je ze gewoon in de vuilbak. Je hoeft ze dus niet uit te wassen of opzij te leggen voor later gebruik.

Vergeet niet je handen te wassen

Naast het dragen van een chirurgisch mondmasker, raden we ook aan om voor het winkelbezoek je handen grondig te wassen. In onzekere tijden als deze installeer je best ook een desinfecterende alcoholgel met pompje in de wagen om je handen alvast te ontsmetten wanneer je de winkel verlaat. Na thuiskomst was je opnieuw grondig je handen met een kwalitatieve zeep gedurende 30 seconden.

Vandaag besteld, de volgende werkdag in huis

Gezien deze maatregel op zeer korte termijn in het leven geroepen werd, is het tijd om snel te handelen. Gelukkig kun je in onze webshop rekenen op een snelle levering van alle medische materialen, ook chirurgische mondmaskers. Bestel je mondmaskers en ontsmettingsgel vandaag nog om ze de volgende werkdag gratis thuis te ontvangen.

Gepost op jul 10, 2020

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00