bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Ontdek Magics Baby: het nieuwe merk bij Tomcare

Ontdek Magics Baby: het nieuwe merk bij Tomcare

Tomcare biedt incontinentiemateriaal voor alle leeftijden, dus ook babyluiers voor de allerkleinsten. We selecteren onze partnermerken erg zorgvuldig en verdelen enkel producten waar we zelf voor de volle 100% achter staan. Daarom biedt Tomcare het nieuwe merk Magics Baby aan. Deze kwalitatieve en prijsbewuste luiers zijn de ultieme oplossing voor elke ouder.

Magics Babyluiers

Het merk Magics Baby produceert kwalitatieve babyluiers en luierbroekjes voor de allerkleinsten. Het merk maakt deel uit van Drylock Technologies, waarvan we ook al hun Dailee luiers voor volwassenen aanbieden. Magics produceert hun luiers dan ook met dezelfde technologie en dezelfde waarden zoals comfort en kwaliteit. Bovendien denken ze aan het milieu en passen hun productieproces daaraan aan. Zo weet jij dat je met deze luiers een duurzaam product in huis haalt. Daarnaast zorgt de Drylock technologie voor een langdurig droog gevoel, ook al heeft de luier al heel wat vocht geabsorbeerd. Zo heeft jouw baby altijd droge billen wanneer je de luiers vervangt.

Magics luiers kopen

Wij bieden drie verschillende producten van Magics aan: babyluiers, luierbroekjes en zwembroekjes.

Babyluiers

De babyluiers hebben speciale innovatieve Magic Tubes die een geweldige absorptiecapaciteit hebben en het vocht dus goed vasthouden. Op die manier houd je de huid van jouw baby droog en gezond. Bovendien zorgen de tubes voor een goede verdeling van het vocht zodat de goede pasvorm van de Magics luier behouden blijft. Die uitstekende pasvorm is dan weer gunstig in het voorkomen van lekkage. Een voorbeeld van zo’n babyluier is de Magics Flexidry Mini 4-8kg. Deze comfortabele luiers bevatten gepatenteerde absorberende korrels en minder houtpulp en lijm die zorgen voor een snelle absorberende werking en een duurzaam product. Ontdek nog meer Magics producten in ons gamma babyluiers.

Luierbroekjes

De luierbroekjes worden gebruikt als jouw baby wat actiever wordt en regelmatig van positie verandert. Ze kunnen het broekje als onderbroek aantrekken en ze sluiten mooi aan tegen de buik en benen. Zo zorgen de luierbroekjes voor uitstekende bescherming. De Magics Pants Maxi 8-15kg is een voorbeeld van dergelijke luierbroekjes. De 360° Stretch Tailleband zorgt voor een ondergoedachtige pasvorm en heeft dubbele lekbeschermingsbarrières om lekkages te voorkomen. Hierdoor is deze zachte luier de perfecte oplossing voor elke baby. Je kan deze babyluiers bestellen in onze webshop.

Eerst zien, dan pas overtuigd?

Een nieuw merk met zijn producten kunnen een aantal vragen oproepen. Zal mijn baby genoeg beschermd zijn? Is de absorptiecapaciteit voldoende? Is de luier zacht genoeg voor de tedere huid van mijn baby? Voor verdere vragen kan je steeds contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Zo weet je zeker of de luier perfect bij jouw baby past.

Gepost op apr 28, 2022

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00