TomCare krijgt een tweede merk incontinentiemateriaal 'Abena'

maandag 22 december 2014

Naast onze vertrouwde fabrikant 'Hartmann' zijn wij bij TomCare op zoek gegaan naar een tweede fabrikant van incontinentiemateriaal en verzorgingsproducten. Na enige tijd zoeken, is ons oog gevallen op het Deense merk Abena.

Wie of wat is Abena?

Abena is een innovatieve en toonaangevende Deense producent van incontinentieverzorgingsproducten.
Met een duidelijke visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen richten zij zich op een gezonde toekomst voor iedereen. Een bron van inspiratie voor een innovatief, duurzaam en kwalitatief uitstekend assortiment! Bovendien onderscheiden zij zich in de markt door een uitstekende service en een breed scholingsaanbod.

Abena is de eerste en enige Europese producent van incontinentieverzorgingsproducten die het Scandinavische milieukeurmerk Nordic Ecolabel mag voeren. Dit milieukeurmerk garandeert een duurzaam geproduceerd product dat aan zeer strenge milieueisen voldoet.

30 jaar innovatie

Innovatie is voor Abena een belangrijk speerpunt. Door volop te investeren in onderzoek en ontwikkeling biedt Abena oplossingen op maat. Daarbij staan de wensen en ervaringen van de individuele gebruiker centraal. Het uitgebreide assortiment Abena-producten sluit daardoor perfect aan op de dagelijkse behoefte van iedere gebruiker en is afgestemd op elke vorm van incontinentie.

Meer informatie kan u vinden op http://www.abena.nl/

Bij TomCare kan u de Abena producten verkrijgen aan de beste prijs!