bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Voordelen van Dailee incontinentiemateriaal

Voordelen van Dailee incontinentiemateriaal

Dailee incontinentiemateriaal is een relatief nieuw merk in het Tomcare assortiment aan incontinentiematerialen. We zijn erg trots dat we deze producten hebben kunnen toevoegen aan ons gamma, want het bedrijf draagt een ecologische boodschap uit. De producten uit het Dailee gamma zijn van erg hoge kwaliteit, maar dat merk je zeker niet aan de prijs. En dat is nog maar het begin! Dit zijn de voordelen van Dailee incontinentiemateriaal.

Lees hieronder meer over de voordelen van onze Dailee producten.

Interessante verdeling van de maten

Dailee werkt met een interessante maatverdeling van hun productgamma. Zo bestaan er bij de Dailee kleefluiers slechts 3 verschillende maten. Dat is een groot voordeel, want op die manier kan het bedrijf de productiekosten drukken en dus ook de prijs die jij betaalt voor het incontinentiemateriaal.

De Dailee kleefluiers zijn verkrijgbaar in deze maten: Medium, Large, Extra Large tot Extra Extra Large. Ook de Dailee Pants zijn beschikbaar in een beperkt aantal maten, maar ze zijn geschikt voor een bijzonder breed publiek!

Je mag binnen het Dailee gamma in de meeste gevallen kiezen voor een iets kleinere maat dan je gewoonlijk zou nemen. Twijfel je over jouw maat? Gebruik onze handige INCO advies tool om te bepalen welk incontinentiemateriaal het best bij jouw situatie past.

Excellente kwaliteit voor een lage prijs

Dailee werkt actief aan producten van een hoge kwaliteit met een lage prijs. Eén van de inspanningen die ze doen om de prijs te drukken, is het gebruik van een beter maatsysteem. Zo kan de productie beperkt blijven tot minder producten, terwijl ze hetzelfde publiek kunnen voorzien van kwalitatief incontinentiemateriaal.

Voor het merk Dailee kiezen, betekent dat je met een gerust hart kan slapen! Je geniet van hoogstaande kwaliteit voor een klein prijsje.

Innovatieve Drylock technologie

De producten van Dailee zijn uitgerust met de innovatieve Drylock technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vloeistoffen bijzonder goed worden geabsorbeerd, zonder dat ze het incontinentiemateriaal weer verlaten. Producten met Drylock technologie presteren goed en voelen comfortabel aan tegen de huid.

De Drylock technologie is een duurzaam product met een CO2 neutraal productieproces. Je geniet dus van een discrete en betrouwbare bescherming, die het milieu niet schaadt.

Dailee gaat voor minder afval

De ontwikkelaars van Dailee incontinentiemateriaal denken continu aan jouw comfort en aan het milieu. Minder afval produceren, is een doel dat ze erg serieus nemen. En daar wordt dan ook volop aan gewerkt. De producten in het Dailee gamma hebben een speciale samenstelling met oog op het milieu.

Het Dailee incontinentiemateriaal is dunner en neemt een kleiner volume in. Het absorptievermogen blijft wel hetzelfde. Op die manier kom er minder afval in de vuilbak terecht.

Discrete kleuren

Het kleurengamma van de Dailee optrekbroekjes is ongetwijfeld het interessantste uit ons assortiment. Wie voor een discrete oplossing voor ongewenst urineverlies wil gaan, kiest dan ook best voor de zwarte of donkerblauwe optrekbroekjes van Dailee. Deze broekjes lijken het meest op een gewone onderbroek en niemand in de kleedkamer van de sportclub zal zien dat jij een incontinentiebroekje draagt.

Ben jij op zoek naar het meest discrete incontinentiemateriaal waarmee je jezelf zonder gêne kan uitkleden in de kleedkamer van je sportclub? Dan hoef je niet verder te kijken dan de Dailee Pants.

Voordelen van Dailee incontinentiemateriaal

In dit artikel noemen we slechts de 5 interessantste voordelen van het Dailee productgamma op. Zelf zijn we echt fan van het merk Dailee. De incontinentiematerialen van dit merk zijn comfortabel en betrouwbaar. De prijs-kwaliteit verhouding zit bovendien helemaal goed en het bedrijf werkt actief aan een beter milieu voor ons en voor de toekomstige generaties. Dat kunnen we alleen maar toejuichen!

Heb je vragen over de producten van Dailee of andere producten in ons aanbod? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen!

Gepost op okt 15, 2021

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00