Vraag je gratis proefpakket incontinentiemateriaal

woensdag 16 oktober 2019

Gratis proefpakket incontinentiemateriaal

Ongewenst stoelgang- of urineverlies komt bij heel wat mensen voor. De oorzaken kunnen erg divers zijn, zoals verzwakte bekkenbodemspieren, prostaatproblemen, infecties, ouderdom… en incontinentie komt op alle leeftijden en zowel bij mannen als bij vrouwen voor. Word je ermee geconfronteerd, dan bestaan er gelukkig oplossingen die je comfort sterk verhogen. Weet je echter nog niet zo goed welke materialen het best bij jouw situatie passen, vraag dan je gratis proefpakket incontinentiemateriaal bij Tomcare.

Proefpakket voor jouw situatie

Op de homepagina van onze Tomcare website kan je een proefpakket aanvragen. Daarmee weet je meteen hoe onze producten in de praktijk werken. Je vult je gegevens in en geeft aan voor welk soort product je een proefpakket wenst te ontvangen.

Wij leveren stalen voor onder andere verbanden, inlegluiers, optrekbroekjes, netbroekjes, kleefluiers en onderleggers. Omdat we zeker willen zijn dat we je de meest geschikte producten sturen nemen we eerst contact met je op. Zo weten we ook welke maat het best bij jou past.

Bij ons kan een patiënt rechtstreeks stalen aanvragen, maar ook verpleegkundigen kunnen voor hun patiënten de aanvraag doen. Dan is het uiteraard belangrijk dat je jouw patiënt goed kent om het juiste product in de juiste maat aan te vragen.

Professioneel advies

Eens je aanvraag voor een gratis proefpakket incontinentiemateriaal bij ons binnen komt nemen wij meteen telefonisch contact met je op. Onze professionele verpleegkundige bekijkt samen met jou de situatie en adviseert je over de materialen.

Zo weten wij precies welke stalen we naar jou sturen, in welke maat en of er bijkomende wensen en noden zijn. Wil je daar meteen een gesprek over hebben, neem dan zeker contact met ons op. Want enkel het beste materiaal biedt het hoogste comfort in het geval van ongewenst stoelgang- of urineverlies.

Tomcare kiest de merken waarmee wordt gewerkt erg zorgvuldig uit. Jouw comfort staat centraal, dus verwacht van ons gerust het beste dat er vandaag op de markt is. Daarom werken we onder andere graag met merken als Abena en Hartmann. Dat zijn twee producenten die al jaren topproducten afleveren en tegelijkertijd duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

Vraag je jouw gratis proefpakket incontinentiemateriaal aan dat leveren wij snel en in een discrete verpakking. Zo willen wij bijdragen aan jouw dagelijks comfort. Meer weten? Bekijk alvast onze producten en neem vrijblijvend contact op voor een aanbod op maat.