bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Welke luiers zijn de beste voor je baby?

Luiers, het is een noodzaak vanaf dag 1 na de geboorte. Ze zullen ze waarschijnlijk dragen tot bijna vier jaar lang. Je kan dus gerust zeggen dat het van groot belang is om te kiezen voor de juiste luier voor jouw kind. Er bestaan zoveel verschillende merken op de markt en je wordt overstelpt met allerhande snufjes. Het lijkt een onmogelijke taak om de juiste keuze te maken. Net daarom is het goed om toch even na te denken. Waar hebben jij en je baby nood aan? En welke luier past het beste bij jou?

Waarop je moet letten bij het kiezen van een luier

Als je eenmaal het vooruitzicht hebt dat je luiers nodig hebt, is het een goed idee om tijdig na te denken over je keuze. Er bestaan een heleboel verschillende soorten maar het is moeilijk om de juiste keuze te maken. Een aantal zaken waar je rekening mee kan houden zijn de volgende: De kosten van luiers. Deze kunnen variëren in elke richting. Kies daarom voor een merk dat voldoende kwaliteit biedt maar ook betaalbaar blijft. Een urine indicator of vochtindicator is ook handig om te hebben. Zeker in de allereerste periode, als je kind nog geen signalen kan aangeven, is het goed om te weten wanneer zij hun behoefte gedaan hebben. Geur kan ook een belangrijke factor spelen bij het kiezen van een luier. Er zijn luiers die uitgerust zijn met een parfum. Hoewel wij niet de grootste fan zijn van deze artificiële toevoeging is het steeds een optie voor ouders die hiernaar op zoek zijn. De ecologische impact op het milieu is steeds belangrijker. Door op zoek te gaan naar betere technologieën binnen de luiers kan je een groot verschil maken. Tot slot is kiezen voor de correcte maat ook van erg groot belang. Het is belangrijk voor het algemene comfort van je baby maar ook voor de ouders. Een goede pasvorm voorkomt irritatie, zit comfortabel en lekt niet. Wees daarom altijd op je hoede bij het kopen van luiers. Zo ben je steeds zeker dat je de juiste maat besteld.

Welke maat heb je nodig voor je luiers?

Er bestaan verschillende soorten maten binnen luiers. Het is ook zo dat verschillende fabrikanten ook verschillende maten kunnen hanteren. Hoewel deze vaak gelijkaardig zijn, kan het toch anders zijn. Daarom is het goed dat je steeds controleert welke maat er op de verpakking staat. Daarnaast staat op de verpakking ook steeds het gewicht van de baby vermeld. Je zal ook opmerken dat bij het gewicht op de verpakking, er steeds een overlapping is. Dit zorgt ervoor dat er steeds een gepaste luier is voor jouw kind. Omdat kinderen kunnen verschillen in lengte en omvang hebben ze deze overlappingen voorzien. Hieronder zetten we kort uiteen welke maten er beschikbaar zijn bij ons in de webshop:

Maat Gewicht

  • 4-8 kg
  • 6-10 kg
  • 9-14 kg
  • 11-16 kg
  • 15+ kg

Luiers van Magics

Magics baby luiers zijn een professioneel product van Drylock Technology. Dit is een bedrijf dat zowel luiers en incontinentiemateriaal maakt voor kinderen en volwassenen van de hoogste kwaliteit. Ze gebruiken voor hun luiers speciale gepatenteerde technologieën waardoor er minder lijm en houtschilfers gebruikt worden. Dit draagt allemaal bij aan het draagcomfort van je kind. Door deze technologie blijft de huid altijd droog en vacht de luier meer vocht op. Bovendien zijn ook alle luiers van Magics milieuvriendelijk. Bij de productie en de keuze van materialen wordt er steeds naar het milieu en duurzaamheid gekeken.

Gepost op okt 18, 2022

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00