bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Zorg voor je huid in de winter

Het winterse weer is geen pretje voor onze huid. Extra zorg voor je huid is dan ook geen overbodige luxe. We geven je enkele tips om de winter door te komen.

Gebruik goede verzorgingsproducten

Verzorging van je huid met de juiste producten is in de winter erg belangrijk. Aangepaste bodylotion en bodymilk voeden je huid zodat die de winterse ontberingen beter kan doorstaan.

Verzorg je handen

Hydraterende handcrème zorgt er voor dat je handen niet uitdrogen en dat er geen kloven ontstaan. Gebruik de crème gerust verschillende keren per dag. Opgepast met water

Ga je poetsen of doe je de afwas, draag dan rubberen handschoenen. Water en reinigingsproducten kunnen de huid van je handen immers aantasten. Bij grote gevoeligheid kan je katoenen handschoenen onder de rubberen exemplaren dragen. Vermijd ook te hete douches of baden. Warm water droogt immers de huid uit.

Drink voldoende

Water drinken is een prima manier om je huid te hydrateren. Zorg er dus voor dat je voldoende drinkt in de winter, zo’n 1,5 tot 2 liter voor een volwassene.

Vermijd zeep

Zeep kan je huid uitdrogen. Wassen doe je dan ook best met waslotion of doucheolie. Veel kans dat je het verschil effectief voelt.

Draag handschoenen

Ga je naar buiten, vergeet dan ook je handen niet te beschermen tegen de koude. Handschoenen zijn geen overbodige luxe, ook als je maar even naar buiten moet.

Vermijd droge lucht

Met verwarming die op veel plaatsen op volle toeren draait, begeven we ons vaak in droge lucht. Een luchtbevochtiger of een eenvoudig bakje water op de radiator is al een wereld van verschil.

Interesse in onze verzorgingsproducten? Contacteer ons gerust voor meer info.

Gepost op dec 12, 2017

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00