Verzendingsinfo

Hoe kan men bestellen?

Bestellingen kunnen geplaatst worden via de webshop www.tomcare.be, telefonisch op het nummer +32 (0)53/39.38.97 of via mail info@tomcare.be

Wanneer worden de goederen geleverd?

Onze goederen worden in België en Nederland binnen 2 werkdagen geleverd. Ook op zaterdag.

Hoe worden de goederen geleverd?

Voor particulieren worden de goederen discreet verpakt en verzonden. Bij professionelen worden de goederen in de originele verpakking verzonden.

Door wie worden de goederen geleverd?

TomCare heeft een eigen transport maar werkt ook samen met de pakketdienst van Bpost en PostNL.

Naar waar worden de goederen verzonden?

Goederen worden verzonden naar België en Nederland.

Vanaf welk bedrag worden goederen gratis verzonden?

In België worden de goederen gratis verzonden vanaf 40 EUR. Onder 40 EUR wordt een verzendkost van 6 EUR gerekend. In Nederland worden de goederen gratis verzonden vanaf 60 EUR. Onder 60 EUR wordt een verzendkost van 9 EUR gerekend.

Neemt TomCare goederen terug?

Goederen worden teruggenomen bij een overlijden of opname van de patiënt in een instelling. Een schriftelijk bewijs is noodzakelijk.

Er worden enkel goederen teruggenomen in een originele en ongeopende verpakking. De klant dient de goederen zelf terug te sturen. De kost voor deze zending neemt de klant voor zijn/haar rekening.


Contacteer Tomcare BVBA!

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer info? Dat kan via het telefoonnummer 053 39 38 97 of via het e-mailadres info@tomcare.be. U kan uiteraard ook onderstaand formulier invullen.