De oplossing voor urine- en/of stoelgangverlies

Incontinentie, een alledaags probleem

Incontinentie blijft een taboe, zowel bij vrouwen als bij mannen. En toch kan urine- en/of stoelgangverlies uw actieve leven domineren. Bij het opkomen van een hoestbui of een simpele nies voelt u de paniek al opkomen. U durft vaak zelfs niet meer te gaan sporten, werken of uit eten gaan. Als u dan toch op stap gaat, probeert u altijd het dichtstbijzijnde toilet te spotten in geval van nood. De schrik voor een ongelukje zit er in, om nog maar te zwijgen van de angst voor geurtjes.

Alsof de fysieke problemen nog niet genoeg waren, komt er nog eens dat afschuwelijke gevoel van schaamte bij. U bent bang voor de reacties van uw onmiddellijke omgeving en praat er dan ook liever niet over.

Nee, bij TomCare hoeft u er niet over te praten, u moet vooral zorgen dat u comfortabel door het leven kunt gaan. En dat kan, dankzij ons incontinentiemateriaal!

Pak uw probleem aan

Het effect van urine- en/of stoelgangverlies is bij iedereen anders. We gaan dan ook niet beweren dat we exact weten hoe u zich voelt, maar we willen er wel alles aan doen om het voor u gemakkelijker en vooral comfortabeler te maken. Het taboe gaan we niet in 1, 2, 3 de wereld uit helpen, maar uw probleem kunnen we wel een heel stuk lichter maken met ons incontinentiemateriaal. Ontdek welke oplossing we voor u hebben!


Contacteer Tomcare BVBA!

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer info? Dat kan via het telefoonnummer 053 39 38 97 of via het e-mailadres info@tomcare.be. U kan uiteraard ook onderstaand formulier invullen.