EUCERIN Aquaporin Active body milk 400ml

Verfrissende body milk

€ 14.99
€ 19.00

VANDAAG BESTELD VOOR 16u00

VOLGENDE WERKDAG VERZONDEN

Productinformatie

Prijs € 14.99
Eenheden per pak 1
Fabrikant Beiersdorf

Beschrijving

Eucerin AQUAporin ACTIVE Verfrissende Body Milk Rijke Textuur is een rijke lotion die snel intrekt en intensieve, directe en langdurige hydratatie biedt.

Iedere huid heeft water nodig. Bovendien gaat het bij het verzekeren van goede hydratatie van de huid niet alleen om de hoeveelheid water, maar ook om hoe dit water effectief wordt verdeeld. De formule van Eucerin AQUAporin ACTIVE Verfrissende Body Milk Rijke Textuur ondersteunt het huideigen vochtnetwerk zo, dat de huid het benodigde water krijgt.

Eucerin AQUAporin ACTIVE Verfrissende Body Milk Rijke Textuur is geïnspireerd door de Nobelprijs winnende ontdekking van aquaporinen.

Aquaporinen zijn kanalen die vocht tussen cellen transporteren. Eucerin AQUAporin ACTIVE Verfrissende Body Milk Rijke Textuur bevat glucoglycerol, een actief bestanddeel waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de aanmaak van aquaporinen stimuleert en zo het vochttransport in de huid verbetert.

De lotion is geschikt voor de droge huid en ook voor de gevoelige huid. Na gebruik ziet de huid er stralend en gezond uit en voelt zacht, soepel en fris aan. Voor een lange tijd.

€ 14.99

In prijs verlaagd!

-€ 4.01

€ 19.00

Gerelateerde Producten

<
>