bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Optrekbroekjes kopen

Optrekbroekjes bieden een interessante oplossing voor alle vormen van incontinentie. Of het nu gaat over lichte incontinentie, matige tot zware incontinentie of stoelgangincontinentie. Een optrekbroekje biedt de ideale bescherming voor iedereen. Ze zijn erg makkelijk in gebruik en hebben een zeer goede pasvorm. De optrekbroekjes worden gedragen als een gewone onderbroek en dat zorgt ervoor dat dit type incontinentiemateriaal toegankelijk is ieder type gebruiker.

Waarom kiezen voor een optrekbroekje?

De keuze voor een optrekbroekje wordt vaak gemaakt bij personen met een lichte tot zware incontinentie die hun zelfstandigheid willen bewaren. De optrekbroekjes zijn erg makkelijk in gebruik doordat ze gedragen worden als een normale onderbroek. Dankzij deze uitvoering zijn dus erg handig in gebruik, ook voor senioren.

Waar het inlegverband meestal enkel te gebruiken is bij lichte incontinentie, zijn de optrekbroekjes ook geschikt voor zwaardere incontinentie. Netbroekjes met een inlegluier zijn ook geschikt voor zwaardere incontinentie, maar ze zijn een stuk minder gebruiksvriendelijk.

De keuze voor een optrekbroekje is dus vaak de beste oplossing voor mensen die in het comfort van hun eigen woning urineverlies het hoofd willen bieden. Ze vormen een gebruiksvriendelijke, makkelijke en discrete oplossing voor de meeste personen die met urineverlies kampen.

Optrekbroekjes voor iedere vorm van incontinentie

Met een optrekbroekje bent u beschermd bij iedere vorm van incontinentie. Zowel voor licht tot matig urineverlies kunt u rekenen op de onzichtbare bescherming van de absorberende laag van het incontinentiebroekje. Ook bij zwaardere incontinentie bieden de optrekbroekjes een goede oplossing. U kiest in dat geval voor een oplossing met een hogere absorptiewaarde. Ook bij stoelgangincontinentie is het optrekbroekje een goede oplossing. Het juiste absorptievermogen staat vermeld bij de verschillende broekjes.

De wegwerp optrekbroekjes zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en kunnen niet uitgewassen worden.

Optrekbroekjes voor volwassenen

De optrekbroekjes voor volwassenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De maten van incontinentie broekjes variëren van extra small tot extra extra large. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor zwaardere personen. De elastische banden zorgen voor een perfecte pasvorm, ongeacht de maat van het ondergoed. De incontinentiebroekjes zijn uitgerust met een elastische band die perfect aansluit rond het bekken en de bovenbenen. Op die manier voelt u zich veilig, beschermd en bent u zeker van een goed aansluitend broekje dat geen vocht doorlaat. Bovendien kunnen deze absorberende broekjes onopvallend gedragen worden onder gewone kledij, wat voor een discrete oplossing zorgt bij ongewild urineverlies.

Optrekbroekje XXL

De maten voor optrekbroekjes voor volwassenen beginnen bij maat XS, maar in ons aanbod vindt u ook de grotere maten terug. Incontinentiebroekjes zijn namelijk een uitmuntende oplossing voor personen die een grotere maat nodig hebben. Het optrekbroekje met maat XXL is bijzonder geschikt voor personen met obesitas.

Zijdezachte en discrete bescherming

Alle optrekbroekjes zijn voorzien van een zijdezachte binnenlaag die zorgt voor een comfortabel en aangenaam gevoel tijdens het dragen. Ook nadat ze een hoeveelheid vocht hebben opgenomen, geven ze nog steeds een droog en aangenaam gevoel.

De Abena optrekbroekjes zijn uitgerust met een anti-lekrand voor een maximale zekerheid tijdens het dragen. Ze zijn ook voorzien van een verzadigingsindicator die aangeeft wanneer het tijd is om het incontinentiebroekje te vervangen. Bekijk zeker de Abena Abri Flex L1 optrekbroekjes en de Abena Abri Flex L3 broekjes die bijzonder aangenaam zijn om te dragen en een goede bescherming bieden tegen lekkage.

Absorin incontinentiebroekjes bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze hebben een cotton-feel afwerking die erg aangenaam aanvoelt tegen de huid. De Absorin Comfort Pants Plus zijn ideaal bij matig urineverlies, terwijl de Absorin Comfort Pants Super een hogere absorptiecapaciteit hebben, die hen geschikt maakt voor personen met matige tot zwaardere incontinentie.

Bij het merk Hartmann verdeelt men optrekbroekjes die perfect aangepast zijn aan de anatomische vormen van mannen en vrouwen. Zo zijn er de Molicare Men Pants die een goede pasvorm heeft en die de pH-waarde van de huid in balans houdt. Deze broekjes zijn ontworpen voor de mannelijk anatomie. De Molicare Lady Pants zijn ontworpen met oog op het vrouwelijke lichaam en bieden om de juiste plaatsen de beste bescherming tegen lekkage.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00