ABRI SOFT Wasbare onderlegger met handvaten 75x85cm

Met handvaten

€ 13.39

VANDAAG BESTELD VOOR 16u00

VOLGENDE WERKDAG VERZONDEN

Productinformatie

Prijs € 13.39
Absorptie 2000ml
Afmetingen 75 x 85 cm
Eenheden per pak 1
Fabrikant Abena

Beschrijving

De ABRI SOFT wasbare onderlegger heeft een hoog comfort niveau en verfrommelt niet als deze onder de patiënt ligt. Dit dankzij de unieke binding van de verschillende lagen tot één volledig geheel. De vier lagen worden tot één laag verbonden, in tegenstelling met gewone onderleggers waarbij de verschillende lagen aan elkaar worden gestikt op de hoeken.

Eigenschappen:

- Hoog absorptievermogen door de compacte zachte kern gemaakt uit non-woven materiaal dat bestaat uit 65% polyester en 35% rayon.
- Snelle absortpie dankzij de hydrofobe top laag, bestaande uit gebreid 100% polyester, die de vloeistof snel doorlaat tot in de absorberende kern.
- Droop oppervlak dankzij de combinatie van de gebreide toplaag in polyester en de compacte absorberende kern. De wisselwerking tussen beide lagen vormt het droge oppervlak dat nodig is om de huid van de patiënt in goede gezondheid te houden.
- Ondoordingbare barrières: de combinatie tussen de gebonden polyurethaan lagen aan de zachte blauwe polyester bodem laag, verzekert het droog houden van het bed.
- Ronde hoeken: verminderen de slijtage tijdens het wassen en drogen waardoor de levenduur stijgt.

€ 13.39

Gerelateerde Producten

<
>