bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Professionals in de zorg

Als professional in de zorg heb je het beste voor met je klanten en patiënten, ongeacht of je als arts, ergotherapeut of thuisverpleegkundige in de eerste lijn contact hebt met hulpbehoevende personen. Je wil je klanten toegang bieden tot kwalitatieve materialen die ze makkelijk van thuis online kunnen bestellen. Tomcare biedt die service! Via onze webshop kunnen particulieren en zorgverleners een breed aanbod aan incontinentiemateriaal en verpleegkundig materiaal online bestellen.

Bestel van thuis uit

De ene patiënt is de andere niet. Sommigen brengen liefst een bezoek aan de apotheker en hebben nood aan direct contact. Toch hebben de meeste mensen baat bij de mogelijkheid om van thuis uit te bestellen. Zo kunnen hulpbehoevende of bedlegerige patiënten makkelijk de producten bestellen die ze nodig hebben, zonder het huis te verlaten. Iedere bestelling wordt bovendien snel aan huis geleverd.

Bestel nooit de verkeerde materialen

Iedere maand dezelfde bestelling plaatsen? Dat kan heel eenvoudig bij TomCare. Eenmaal je een account hebt aangemaakt, heb je toegang tot een duidelijk overzicht van je voorgaande bestellingen. Zo bestel je makkelijk dezelfde materialen opnieuw en opnieuw.

Ruim aanbod kwalitatieve producten

In de Tomcare webshop kunnen je klanten en patiënten terecht voor een ruim aanbod aan producten. Naast de incontinentiematerialen is er ook een ruim aanbod aan medische materialen en verzorgingsproducten.

Expert in incontinentiemateriaal

Tomcare is gespecialiseerd in incontinentiemateriaal. Het grootste aandeel aan producten bestaat dan ook uit diverse types incontinentiematerialen. Voor iedere patiënt beschikken wij over het gepaste product om discretie en zekerheid te bieden bij ongewenst urineverlies.

We hebben een aanbod aan incontinentiematerialen van verschillende kwalitatieve merken:

We zorgen voor een ruim aanbod aan producten, tegen de juiste prijs. Naast incontinentiematerialen kan je bij ons ook terecht voor een assortiment aan producten die handig zijn voor mantelzorgers en thuisverpleegkundigen.

Handige tools voor advies

Op onze website kunnen patiënten aan de slag met onze online INCO advies tool. Zeker personen die niet helemaal zeker zijn welke materialen geschikt zijn voor hun specifieke situatie, hebben baat bij deze tool. Aan de hand van enkele duidelijke vragen geven we inzicht in de producten die het best passen bij hun lichaamsbouw en type incontinentie.

Daarnaast beantwoorden we in onze blog een heleboel vragen waar personen met incontinentie vaak mee kampen.

Meer specifiek:

En meer prangende vragen die we beantwoorden in onze blog.

Tomcare adviseert, zorgt en begeleidt

Tomcare streeft naar een complete en kwalitatieve zorg. We staan dan ook altijd klaar voor onze klanten om vragen te beantwoorden en eventuele problemen te verhelpen. Ook onze incontinentieverpleegkundige is een onmisbare schakel in het geheel. Geef je klanten en patiënten toegang tot een ruime database aan informatie en kwalitatieve producten die ze kunnen bereiken via onze webwinkel!

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00