bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Na de geboorte van jouw baby ga je op zoek naar een kwalitatieve luier die de huid van jouw baby beschermt en droog houdt. Dat is niet meer dan normaal. Maar de kosten voor babyluiers lopen al snel op. Een merk voor babyluiers dat zowel kwalitatief als prijsbewust is, blijkt dan ook de ultieme oplossing. Bij Tomcare weten we dat iedereen aan het budget moet denken, zonder in te boeten op gebied van kwaliteit en comfort. Daarom werken we graag samen met merken die op dezelfde manier redeneren, zoals Magics Baby! Met luiers van Magics haal je hoogwaardige producten in huis zonder dat jij je daarvoor blauw betaalt.

Het merk Magics Baby

Magics Baby is een kwalitatief merk dat babyluiers en luierbroekjes voor de allerkleinsten produceert. Het merk is een product van Drylock Technologies, dat we al kennen van de Dailee luiers voor volwassenen. Magics Baby maakt dan ook gebruik van dezelfde technologie en heeft dezelfde hoge standaard voor kwaliteit en comfort.

Magics Baby en Drylock Technologies hebben een hart voor het milieu en optimaliseren het productieproces met deze waarden in het achterhoofd. Door producten van Magics Baby in huis te halen, draag jij ook zorg voor het milieu, terwijl je ook kwalitatief hoogstaande luiers voor jouw baby in huis haalt.

Magics babyluiers

De babyluiers van Magics zijn uitgerust met innovatieve Magic Tubes. Deze tubes hebben een enorme absorptiecapaciteit en houden het vocht goed vast. Zo blijft de huid van jouw baby langer droog en gezond. De pampers van Magics zijn erg dun en hebben een bijzonder goede pasvorm. De tubes zorgen voor een goede absorptie en een gelijke verdeling van het vocht. Zo blijft de goede pasvorm bewaard, ook wanneer de luier al heel wat vocht geabsorbeerd heeft. En die perfecte pasvorm zorgt er dan weer voor dat de kans op lekkage beperkt blijft.

Magics luierbroekjes

Wanneer jouw baby wat actiever wordt en vaker van positie verandert, zijn de Magics luierbroekjes de volgende stap. De luierbroekjes kunnen aangetrokken worden als een onderbroek en sluiten mooi aan tegen de buik en benen. Ongeacht de bochten waarin jouw baby zich wringt, de Magics luierbroekjes zorgen voor een goede bescherming!

Drylock technologie voor babyluiers

Drylock Technologies is een innovatief bedrijf dat luiers en absorptiemateriaal op een toekomstgerichte manier bekijkt. Behalve het feit dat producten met Drylock technologie zorgen voor een langdurig droog gevoel, zijn de producten ook milieubewust. De gepatenteerde Drylock technologie zorgt voor een droog gevoel, ook wanneer de luier al veel vocht geabsorbeerd heeft. Zo kan jij er zeker van zijn dat de billen van je baby droog aanvoelen wanneer je de luiers vervangt.

Babyluiers van Magics Baby bij Tomcare

Tomcare is gespecialiseerd in incontinentiematerialen. Ook babyluiers behoren tot ons assortiment. We selecteren onze partnermerken erg zorgvuldig en verdelen alleen producten waar we zelf voor de volle 100% achter staan. Drylock Technologies en Magics babyluiers produceren babyluiers en luierbroekjes van de hoogste kwaliteit, aan een interessante prijs. En die producten vind je terug in de webshop van Tomcare!

Heb je vragen over de diverse producten of weet je niet zeker welk product het best past bij jouw situatie? Je kan altijd rekenen op onze INCO tool die jouw perfecte match voor je vindt. We zijn natuurlijk steeds bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00