bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Incontinentie bij kinderen

Als ouder is het niet altijd makkelijk om gepast incontinentie materiaal te vinden voor je kinderen, zeker niet wanneer ze de standaard luiermaten ontgroeid zijn. Bij Tomcare vind je verschillende types incontinentiemateriaal voor kinderen tussen 4 en 15 jaar, van peuter tot jong volwassene.

Incontinentie bij kinderen uit zich vaak in de vorm van bedplassen. Ook druppelverlies of nadruppelen komen vaak voor bij kinderen tussen 4 en 15 jaar. Voor iedere vorm van urineverlies bestaat er het gepaste incontinentiemateriaal voor kinderen.

Nadruppelen

Nadruppelen na het plassen komt voornamelijk voor bij jongens tussen 4 en 15 jaar, maar het komt in mindere mate ook voor bij meisjes. Meestal wordt het nadruppelen veroorzaakt door een medische aandoening of door een te gehaast toiletbezoek. Om de druppels op te vangen die tot enkele minuten na een toiletbezoek nog achterna komen, is het gebruik van een optrekbroekje erg handig.

Druppels urineverlies

Kinderen die last hebben van druppelverlies, zijn over het algemeen goed geholpen met het gebruik van een incontinentiebroekje voor kinderen.

Incontinentiemateriaal voor kinderen bij Tomcare

Tomcare heeft een ruim aanbod aan incontinentiemateriaal voor kinderen van 4 tot 15 jaar. Ook wanneer je kind de standaard luiermaten ontgroeid is, vind je bij ons dus nog de geschikte luiers, nachtbroekjes en optrekbroekjes.

De producten die je op deze pagina terugvindt, zijn volledig vrij van parabenen, parfum en andere bestanddelen die eventueel een allergische reactie kunnen veroorzaken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om rode billetjes of allergische reacties.

Incontinentiebroekjes voor kinderen

De Junior incontinentiebroekjes voor kinderen zijn absorberende broekjes die gedragen worden als gewoon ondergoed. Ze sluiten nauw aan rond de bovenbenen en de buik, waardoor ze aangenaam zijn om te dragen. Een incontinentiebroekje kan zowel overdag als ’s nachts gebruikt worden, afhankelijk van de situatie en de hoeveelheid urineverlies. De Abri Flex Junior optrekbroekjes zijn erg interessant als incontinentieonderbroekjes voor kinderen.

Nachtbroekjes voor kinderen

Incontinentie bij kinderen uit zich vooral in de vorm van bedplassen en nachtelijke incontinentie. Daarom zijn vooral de nachtbroekjes voor kinderen erg in trek. Ze worden nachtbroekjes genoemd, maar ze kunnen eventueel ook overdag gedragen worden. De Dreamy nachtbroekjes hebben een onopvallend design en zien eruit als een gewone onderbroek.

Bij de nachtbroekjes wordt er een onderscheid gemaakt tussen nachtbroekjes voor jongens en meisjes. Verder zien deze optrekbroekjes er subtiel en onopvallend uit. Ze passen goed aan rond de buik en benen om lekkage te voorkomen.

Incontinentieluiers voor kinderen

Ben je eerder op zoek naar een luier in plaats van een optrekbroekje? Dan kies je best voor de Abri Form Junior incontinentieluiers voor kinderen. Deze luiers zijn geschikt voor kinderen die te groot zijn voor de standaard luiers, maar te klein voor het incontinentiemateriaal voor volwassenen. De incontinentieluiers hebben een grotere absorptiecapaciteit dan de optrekbroekjes en zijn dus beter geschikt voor kinderen die last hebben van matig tot zwaar urineverlies.

Professioneel advies over incontinentiemateriaal voor kinderen?

Heeft je kind last van ongewenst urineverlies en ben je op zoek naar het geschikte incontinentiemateriaal voor kinderen. De zoektocht naar het perfecte optrekbroekje of de ideale luier voor kinderen kan vermoeiend zijn, zeker wanneer je twijfelt over de juiste producten. Bij Tomcare kan je terecht met je vragen. Je kunt rekenen op het deskundig advies van onze incontinentieverpleegkundige. Twijfel je over de je keuze of heb je vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder!

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00