bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Gebruik onze nieuwe bestel APP!

Voor groepen van verpleegkundigen ontwikkelden wij een nieuwe bestel applicatie. Ontdek hieronder meer!

Een modern bestelplatform voor
verpleeg- en zorgkundigen

Tomcare komt met een nieuw bestelplatform. De topservice en kwaliteitsproducten blijven hetzelfde. We steken dit alles alleen in een nieuw jasje om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Tomcare blijft jouw vertrouwde leverancier van incontinentiemateriaal, verzorgingsproducten en medisch materiaal. Groepen van verpleegkundigen hebben de mogelijkheid om alle producten via ons digitale bestelplatform te bestellen. Wij zorgen voor een vlotte levering en facturatie naar de patiënt zodat verpleegkundigen hun tijd optimaal kunnen besteden.

Alle bestellingen van medisch materiaal snel en eenvoudig

Verpleegkundigen houden niet van administratie. Wie houdt er eigenlijk wel van administratie? Tomcare maakt medisch materiaal bestellen eenvoudiger dan ooit tevoren. Verlies geen tijd meer met eindeloze formulieren of complexe facturatieprocessen. We willen dat jij zo veel mogelijk tijd in jouw patiënten steekt. Tomcare helpt jou het meeste uit je tijd halen.

Ons bestelplatform is van Belgische makelij en maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Het is veilig en blinkt uit in gebruiksgemak. Onze IT-partner verwerkte al onze wensen in een overzichtelijk platform uniek in zijn soort. Het werd ontwikkeld met groepen verpleegkundigen in het achterhoofd en de specifieke problemen die zij ondervinden.

Vandaag maken wij bijvoorbeeld periodieke volumerapportage mogelijk. Daarnaast verloopt administratie en facturatie rechtstreeks via de patiënt. Zeg vaarwel tegen de administratieve rompslomp.

tomcare app
tomcare app

Een nieuw bestelplatform met een moderne smartphone APP

Verpleegkundigen hebben meer dan hun handen vol met het verzorgen van patiënten. Knoeien met een nieuwe app is dan het laatste dat je wilt doen.

De app voor smartphone of tablet die bij het nieuwe bestelplatform hoort is gelukkig bijzonder gebruiksvriendelijk. Zowel ervaren smartphone gebruikers als mensen die net hun eerste smartphone kochten waarderen de gebruiksvriendelijkheid. Deze app maakt het plaatsen van bestellingen een stuk eenvoudiger. Combineer dit met onze snelle levertermijnen en patiënten vallen nooit meer zonder incontinentiemateriaal, verzorgingsproducten of medisch materiaal.

Tomcare helpt verpleegkundigen het leven van hun patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Bepaal zelf welke producten beschikbaar staan in de APP en besteld kunnen worden door de verpleegkundigen in jouw groep.

Daarnaast staan wij in voor optimale ondersteuning. Deze ondersteuning heeft zowel betrekking op technisch vlak als op productinformatie. Je contacteert ons eenvoudig via telefoon, mail, Whatsapp, etc. Onze experts staan klaar voor al jouw vragen.

Respect voor privacy

Zeker in het geval van incontinentie lopen mensen niet te koop met hun problemen. Privacy is dan ook een topprioriteit. Wij handelen elke bestelling af met het grootste respect voor de privacy van de klant. Het spreekt voor zich dat Tomcare de strenge Europese regelgeving rond het gebruik van persoonlijke gegevens strikt naleeft. Het nieuwe platform is met andere woorden volledig GDPR compliant.

Wij vragen niemand die dat niet wil om naar buiten te komen met zijn of haar problemen. Wij zetten ons in om het leefcomfort van heel wat mensen te verhogen. Dit doen we onder ander met ons incontinentiemateriaal. Heb jij zorgen genoeg aan je hoofd ? Dan is het tijd om over te schakelen op het bestelplatform van Tomcare.

Heb je vragen ? Blijf er niet mee zitten maar neem met ons contact op. We zijn er om jouw leven gemakkelijker te maken.

tomcare app
box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00