bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Abena inlegverbanden krijgen een make-over

Abena inlegverbanden krijgen een make-over

Bij TomCare vind je een uitgebreid aanbod aan incontinentiemateriaal van hoge kwaliteit, tegen voordelige prijzen. Abena is één van onze populairste merken en hun producten kregen de afgelopen periode een interessante make-over! Je doet nu nog meer voordeel door te kiezen voor Abena inlegverbanden!

Verbeterde producten van Abena

Het Abena incontinentiemateriaal viel al zeer goed in de smaak bij onze klanten en we zijn ervan overtuigd dat we vanaf heden nog meer positieve reacties zullen ontvangen. De samenstelling van de Abena inlegverbanden met kleefstrook werd verbeterd. De inlegverbanden voelen nu nog aangenamer en zijdezacht tegen de huid. Tegelijkertijd werden de inlegverbanden lichter, zodat het draagcomfort verhoogt, zonder in te boeten op absorptievermogen.

Een inlegverband met dezelfde absorptiecapaciteit als voordien, voelt nu dus minder aanwezig en minder zwaar aan!

Make-over van de verpakking

De verpakking is voor de meeste klanten minder belangrijk, maar we geven het graag even mee. Je zal in onze webwinkel zien dat het Abena gamma in een nieuw jasje werd gestoken. De verpakking ziet er een stuk moderner en leuker uit.

Duidelijkere benamingen bij Abena

Over de benamingen van de Abena producten werd al veel gespeculeerd en iedereen was het erover eens. De aanduidingen van de absorptiecapaciteit en de benaming van het product kon beter! En de fabrikant heeft dan ook geluisterd naar de feedback van zijn klanten.

Abena inlegverbanden voor mannen

Het Abena gamma voor mannen werd eerst verkocht onder de naam Abri Man. Vandaag de dag kan je nog steeds Abri Man kopen, maar het vernieuwde gamma krijgt vanaf nu de naam Abena Man.

Abena inlegverbanden voor vrouwen

De Abena inlegverbanden voor vrouwen waren beschikbaar onder de naam Abri San Premium 1, 2 en 3. Deze inlegverbanden zijn voorlopig nog steeds beschikbaar. In de toekomst zijn deze producten beschikbaar onder de naam Abena Light Mini, Abena Light Normal, Abena Light Extra, Abena Light Super en Abena Light Maxi. De aanduidingen zijn wat duidelijker en je weet met de nieuwe benaming meteen of je een hogere of lagere absorptiecapaciteit in handen krijgt.

Eerst uitproberen of advies inwinnen?

Wil je de nieuwe inlegverbanden van Abena eerst een keer uitproberen voordat je een bestelling plaatst? Dat kan! Bij Tomcare kan je makkelijk en snel een gratis staal van onze nieuwe producten aanvragen. Zo kan je eerst een keer testen of de producten voldoen aan jouw wensen.

Weet je niet zeker welk product aangewezen is voor jouw situatie? Tomcare stelt een ervaren incontinentieverpleegkundige ter beschikking die je kan bijstaan met advies. Neem contact op met onze klantendienst om meer informatie in te winnen over de verschillende producten en om ze te toesten aan jouw behoeften!

Gepost op jan 28, 2021

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00