bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Welk incontinentiemateriaal heb ik nodig?

Welk incontinentiemateriaal heb ik nodig?

Incontinentie is een subtiel onderwerp waarover je niet zomaar aan de eerste de beste advies wil vragen. Je houdt het liever voor jezelf en ontvangt graag advies van een expert. Voor professioneel incontinentie advies kan je altijd terecht bij Tomcare. Wij zijn gespecialiseerd in incontinentiemateriaal en helpen je graag verder bij de keuze voor het juiste incontinentiemateriaal. Ontdek zelf welke materialen het best passen bij jouw situatie door gebruik te maken van onze online INCO tool.

De INCO tool van Tomcare

Onze INCO advies tool is een handig hulpmiddel om snel en makkelijk te achterhalen welke incontinentiematerialen er passen bij jouw situatie. Via de online tool kan je in enkele stappen de beste incontinentiematerialen vinden voor jouw vorm van urineverlies of stoelgangverlies.

Incontinentie advies tool

Hoe werkt de INCO tool?

De INCO tool adviseert je snel en makkelijk over de goede materialen. Je beantwoordt enkele vragen over je specifieke situatie en enkele minuten later krijg je de resultaten op je scherm te zien.

  1. Je geslacht: er bestaan specifieke incontinentiematerialen voor mannen en vrouwen
  2. Frequentie van het urineverlies: het absorptievermogen van de materialen verschilt, afhankelijk van de hoeveelheid urine of stoelgang die je verliest
  3. Mobiliteit: voor mobiele personen raden we andere materialen aan dan voor bedlegerige personen
  4. Heupomtrek: de heupomtrek is belangrijk om de maat van het incontinentiemateriaal te bepalen. Bekijk eventueel de video om te ontdekken hoe je jouw heupomtrek kan meten
  5. Je krijgt de producten te zien die het best bij jou passen!

Beantwoord de vragen in onze tool

De meeste mensen met incontinentie staan niet meteen te springen om hun aandoening aan de grote klok te hangen. Ze willen een discrete service en ze vertellen het liefst aan zo weinig mogelijk personen dat ze met incontinentie kampen. Daarom is het invullen van een anonieme, online vragenlijst een goede oplossing om te achterhalen welk incontinentiemateriaal ze nodig hebben. Onze INCO tool voorziet je van deskundig incontinentie advies over het gebruik van de juiste producten.

  • Deskundig incontinentie advies
  • Anoniem invullen van de vragenlijst
  • De inco tool geeft je meteen de resultaten
  • Specifiek advies voor jouw situatie

Op zoek naar incontinentie advies?

Heb je nog vragen over de specifieke producten of ben je op zoek naar het advies van een expert? Bij Tomcare kan je steeds terecht met jouw vragen. Onze incontinentie verpleegkundige heeft een ruime ervaring met alles wat met ongewenst urineverlies of stoelgangverlies te maken heeft. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor een professionele begeleiding!

Gepost op jun 03, 2021

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00