bg
Waarom Tomcare Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN
tomcare app

Waarom Tomcare?

Tomcare is de online specialist op vlak van incontinentiemateriaal, medisch materiaal en verzorgingsproducten. Tal van professionelen én particulieren bestellen via onze webshop, ons bestelplatform of telefonisch kwalitatief materiaal. Jij kiest hoe je jouw bestellingen plaatst, wij zorgen voor een correcte levering.

Leren leven met incontinentie

Ongewenst urine-en/of stoelgangverlies heeft een enorme invloed op een leven. Uit angst voor ongelukjes durf je niet meer te gaan sporten, werken of uit eten gaan. Je sluit jezelf op uit schaamte en wanneer je toch een uitstap maakt, speur je telkens angstvallig naar de dichtstbijzijnde toilet. En dan zijn er nog de bijhorende geurtjes. Iedereen heeft een verhaal.

Er heerst een sterk taboe over incontinentie. Mensen durven niet te praten over hun probleem uit schrik voor de reacties uit de directe omgeving. Wij begrijpen dat je niet te koop loopt met dergelijke zaken. Het taboe gaan we niet zomaar de wereld uit helpen.

Wij zorgen er wel voor dat je terug comfortabel door het leven kan gaan. Ons incontinentiemateriaal maakt jouw leven een stuk aangenamer.

tomcare app
tomcare app

Een online expert voor iedereen

Particulieren kiezen voor Tomcare omwille van de vlotte bestelprocedure en de service. Je bestelt jouw producten eenvoudig via de webshop. Wij stellen geen overbodige vragen maar focussen ons liever op het tijdig leveren van de door jou gewenste producten.

Speciaal voor groepen van verpleeg- en zorgkundigen ontwikkelden wij daarnaast ons bestelplatform. Zodoende geven wij ook verzorgend personeel de mogelijkheid om vlot het juiste materiaal bij hun patiënten te krijgen. Het bestelplatform maakt materiaal bij de patiënt krijgen makkelijk en vermindert de administratieve rompslomp. Zo maken wij ook het leven van professionelen eenvoudiger.

Pak je probleem nu aan!

Het effect van urine- en/of stoelgangverlies is bij iedereen anders. We beweren zeker niet dat we weten hoe je jezelf voelt. Wel doen we er graag alles aan om jouw leven gemakkelijker en vooral comfortabeler te maken. Wij willen jouw probleem zo veel mogelijk verlichten. Om er zeker van te zijn dat jij het juiste materiaal aanschaft kan je bij ons altijd een gratis staal aanvragen. Zo ben je er zeker van dat je een product hebt dat volledig bij je past.

Bij Tomcare mag je rekenen op een uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Je vindt zowel op onze webshop als op ons bestelplatform een breed aanbod aan gespecialiseerde producten. Zo sta je nooit meer met je mond vol tanden aan de kassa.

tomcare app
box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00