bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Ongewild urine- of stoelgangverlies komt op alle leeftijden voor. Ongeveer 1 op de 10 Belgen krijgt ermee te maken. Bij Tomcare willen we dat iedereen zo comfortabel mogelijk kan leven. Daarom bieden we producten aan voor mannen en vrouwen die kampen met een incontinentieprobleem. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de producten in ons gamma en kiezen onze merken zorgvuldig uit. De bed onderleggers Abena is daar een mooi voorbeeld van. We vertellen je graag meer over de kwaliteiten van dit product.

Bed onderleggers Abena bij Tomcare

Omdat we zoveel aandacht besteden aan de kwaliteit en de duurzaamheid van ons aanbod is het eigenlijk vanzelfsprekend dat we de bed onderleggers Abena voor jou in het gamma hebben. Deze Abri Soft onderleggers zorgen voor een comfortabele nacht en houden het beddengoed proper en droog.

Abena Abri Soft wordt gemaakt uit duurzame materialen die geen vocht doorlaten. De bed onderleggers Abena werden voorzien van een absorberende korrel die uiterst doeltreffend werkt. Bovendien houdt het incontinentiemateriaal ook de nare geurtjes tegen. Zo lig je een hele nacht door comfortabel.

De Abri Soft producten zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Zo kan je het formaat kiezen dat best bij jouw noden past. Kies een groot model voor het bed en een kleinere onderlegger voor de bescherming van je fauteuil of stoel.

Duurzame matrasbescherming

We zeiden het al eerder: Tomcare en Abena dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. En daarom bieden we zelfs wasbare bed onderleggers Abena aan. Het ultieme product voor wie gedurende lange tijd zorg nodig heeft.

De wasbare bed onderlegger is opgebouwd uit vier lagen die op slimme wijze aan elkaar werden bevestigd. Daardoor verfrommelt het product niet en biedt het extra comfort. De super absorberende non woven kern bestaat uit 65% polyester en 35% rayon. De hydrofobe polyester toplaag zorgt ervoor dat het vocht snel aan de absorberende laag wordt doorgegeven. Daardoor blijft het oppervlak droog aanvoelen.

De blauwe polyester onderlaag houdt het bed dan weer droog en voorkomt vlekken. De wasbare bed onderleggers van Abena werden afgewerkt met afgeronde hoeken waardoor hij minder snel zal slijten. Uiteraard werden alle materialen dermatologisch getest om huidirritaties en allergische reacties te vermijden.

Wil je meer weten over de bed onderleggers Abena of over onze andere producten van dit duurzame kwaliteitsmerk? Bekijk alvast ons gamma en neem vrijblijvend contact voor professioneel advies en een aanbod op maat.

Bekijk ook ons aanbod Absorin incontinentiemateriaal, Hartmann incontinentiemateriaal en Dailee incontinentiemateriaal.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00