bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Molicare Slip wordt Molicare Elastic

Ook op vlak van incontinentie staat de tijd niet stil. Tomcare verkoopt daarom nu Molicare Elastic. Dit is niet zomaar een incontinentie slip. Dit incontinentiemateriaal geeft zowel verzorgers als dragers heel wat voordelen zonder in te boeten op andere zaken.

Molicare Elastic vergroot gebruiksgemak

Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat verzorgend personeel Molicare Elastic 20% sneller kan aanbrengen dan traditionele incontinentieslips. Dit komt door het kleiner aantal handelingen die de verzorger moet uitvoeren. Molicare Elastic verlaagt het aantal handelingen van 8 naar 4. Deze tijdswinst wordt zowel gewaardeerd door verpleegkundigen en de personen die Molicare Elastic dragen.

Bovendien vermindert de fysieke belasting tijdens het aantrekken van de slip met 24%. Wie vaak mensen assisteert zal dus minder fysieke klachten hebben. Vaak herhaalde beweging zorgen regelmatig voor een zogenaamde Repetitive Strain Injury (RSI). Deze werkgerelateerde aandoening komt minder snel voor bij wie Molicare Elastic gebruikt.

Het verbaast niemand dat bijna iedere verzorgende Molicare Elastic boven standaard incontinentieslips verkiest.

Ontdek de kleefluiers nu in onze webshop:

Geen compromissen ten opzichte van andere Slips

De voordelen voor de verzorgende komt zonder compromissen voor de drager van Molicare Elastic. De Slips zijn ergonomisch met dank aan de elastische zijkanten. Ook de anatomische pasvorm draagt bij aan het hoge draagcomfort. Molicare Elastic past zich aan volgens de vormen van het lichaam.

Personen die deze nieuwe slip gebruiken hebben meer bewegingsvrijheid. Daarnaast voelen ze zich veiliger dankzij dit incontinentiemateriaal. Technologie: unieke vorm van huidbescherming

Naast de dingen die je ziet, is er de technologie die je niet ziet. Deze slip zorgt voor een huidvriendelijk pH-niveau van 5,5. Hierdoor verdraagt de huid Molicare Elastic uitstekend. Meer nog, de slip draagt bij aan de natuurlijke bescherming van de huid. Irritaties ten gevolge van urine, ontlasting of zweet verminderen drastisch.

Door de zuurtegraad van de huid intact te houden (pH-niveau 5,5) remt de groei van bacteriën af. Die bescherming werkt onmiddellijk en duurt meer dan 5 uur. Daardoor is Molicare Elastic uitstekend geschikt voor ’s nachts.

Verder is de absorbtiekern drielagig en voorzien van een sneldroogsysteem. Van onaangename geurtjes heb je bijgevolg geen last meer. Je kiest uit een uitgebreid gamma met verschillende absorbtieniveaus naargelang jouw behoefte. Het comfort blijft dus lange tijd behouden.

Waardigheid

Dit alles draagt bij aan de waardigheid van iedereen die de Molicare Elastic draagt. Verzorgers hebben meer tijd om over leukere dingen te praten en minder mobiele personen voelen zich minder tot last. Wie Molicare Elastic draagt voelt zich veilig en durft weer deel te nemen aan activiteiten.

Tomcare laat jou graag kennismaken met dit revolutionair product. We sturen jou gratis een probeerpakket op. Zo zal je zelf ondervinden hoe groot het verschil is.

Gepost op dec 03, 2019

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00