bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Tomcare breidt assortiment uit met nieuw merk Absorin

Nieuw merk Absorin producten in ons assortiment

Het incontinentiemateriaal van Absorin was tot voor kort vrijwel onbekend in België. Tomcare is dan ook één van de eerste en enige verdelers van de Absorin producten. Prijsbewuste klanten die op zoek zijn naar kwalitatieve producten aan een voordelige prijs, kiezen best voor het merk Absorin.

Absorin: kwaliteit aan voordelige prijs

Absorin is een kwalitatief Nederlands merk dat voor een hoog draagcomfort en een goede absorptiecapaciteit staat. Wil je veilig doorheen je dag swingen, zonder je blauw te betalen aan incontinentiemateriaal? Dan zijn de inlegverbanden, optrekbroekjes en kleefluiers van Absorin ongetwijfeld een goede keuze.

Het merk wordt dan ook geprezen omwille van de gebalanceerde prijs - kwaliteit verhouding. Door te kiezen voor een goedkoper product, hoef je bij Absorin dus zeker niet in te boeten op gebied van kwaliteit. Je kunt met een gerust gevoel de deur uit, wetende dat je goed beschermd bent!

Eerst zien, dan pas overtuigd?

Een nieuw product brengt altijd vragen met zich mee. Zal ik me goed beschermd voelen? Is de absorptiecapaciteit voldoende voor mijn situatie. Voelt het materiaal aangenaam aan tegen de huid? Al deze vragen kan je zelf beantwoorden door eerst gebruik te maken van een gratis staal. Bij Tomcare vraag je makkelijk een probeersetje aan. Je ontvangt het staal bij jou thuis, zodat je het product eerst eens grondig kan testen voordat je een grote doos inlegverbanden bestelt. Contacteer ons gerust voor een gratis staal.

Voordelig Absorin incontinentiemateriaal shoppen

Heb je het staal van Absorin getest en wil je alsnog voordelig shoppen? Bij je eerste aankoop van Absorin incontinentiemateriaal in de webwinkel van Tomcare geniet je van een korting van 10% op de producten van Absorin. Je kan gebruik maken van onze kortingscode "Absorin2021" die je invoert tijdens het plaatsen van je bestelling. Op die manier geniet je van een nog voordeliger product!

Vragen over incontinentiemateriaal?

Heb je vragen over de verschillende producten? Ben je niet helemaal zeker welke producten het best passen bij jouw situatie? Bij Tomcare kan je advies inwinnen van een professioneel incontinentie verpleegkundige die je verder helpt met al je vragen en twijfels. Neem contact op met onze klantenservice voor deskundig advies over de verschillende producten!

Gepost op jan 18, 2021

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00