bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDENHet merk Egosan: synoniem voor kwaliteit en innovatie in incontinentiemateriaal

Egosan is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardig incontinentiemateriaal. Bekend om hun innovatie en aandacht voor kwaliteit, biedt Egosan een reeks producten die geschikt zijn voor lichte tot zware incontinentie. Van volwassenen luiers tot beschermend ondergoed, elk product is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Egosan maakt gebruik van geavanceerde technologieën en kwaliteitsmaterialen zoals aloë om comfort en maximale bescherming te bieden.


Egosan X-dry

Enkele jaren geleden introduceerde Egosan de X-Dry-technologie, een baanbrekende innovatie in incontinentiemateriaal. Deze sterk absorberende lijn biedt tot 8 uur bescherming en is ontworpen om het leven van zowel gebruikers als zorgverleners te vereenvoudigen.

Voordelen van Egosan X-dry

  • Hyper absorptievermogen: Biedt langdurige droogheid, ideaal voor dag en nacht.
  • Huidvriendelijk: Minimaliseert irritatie voor een comfortabele ervaring.
  • Gemak en comfort: Vermindert het aantal benodigde verschoningen.
  • Beschikbaarheid van maten: Past een scala aan lichaamstypes voor een betere pasvorm.

Egosan's X-Dry-technologie combineert innovatie en comfort, waardoor het een toonaangevend product is in incontinentiezorg.


Luiers voor volwassenen van Egosan 

De luiers voor volwassenen van Egosan zijn speciaal ontworpen voor zware incontinentie en bieden tot 8 uur bescherming. Ze zijn gebruiksvriendelijk, makkelijk aan en uit te trekken, en integreren naadloos in uw dagelijkse routine. Ideaal voor zowel dag- als nachtgebruik, deze luiers minimaliseren de noodzaak voor frequente verwisselingen en bieden een betrouwbare, kosteneffectieve oplossing.


Incontinentiemateriaal van Egosan

Naast de nieuwe X-DRY lijn, biedt Egosan ook een uitgebreide reeks andere hoogwaardige incontinentieproducten aan. Een overzicht van hun meest gewaardeerde producten:

  • Beschermend ondergoed: Dit ondergoed is specifiek ontworpen voor personen met een actieve levensstijl. Ze zijn niet alleen discreet, maar bieden ook tot 8 uur bescherming.
  • Beschermende pads voor vrouwen: Deze inlegkruisjes zijn beschikbaar in 5 verschillende niveaus van absorptievermogen en zijn speciaal ontworpen om vrouwen gerichte oplossingen te bieden voor hun incontinentieproblemen.
  • Absorberende onderleggers: Deze onderleggers zijn ontworpen om bescherming te bieden voor bedden en meubels. Ze zijn voorzien van een superabsorberende kern en zijn zacht voor de huid.

Het incontinentiemateriaal van Egosan biedt niet alleen hoogwaardige bescherming maar komt ook tegemoet aan verschillende behoeften en levensstijlen. Met opties die variëren van lichte tot zware incontinentie, is Egosan toegewijd aan het leveren van producten die zowel praktisch als comfortabel zijn. Het is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare, langdurige oplossingen voor incontinentiezorg.box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00