bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Lijd je aan ongewild stoelgang- of urineverlies? Dankzij de producten van Tomcare ga je toch comfortabel door het leven. Probeer de optrekbroekjes Abena uit ons gamma incontinentiemateriaal. Die worden gedragen als gewoon ondergoed waardoor je de dag zorgeloos en comfortabel tegemoet gaat.

De optrekbroekjes Abena

Abena is een Deens familiebedrijf dat al bijna 70 jaar lang innovatief is op de markt van incontinentiemateriaal. Dat duurzaamheid voor hen een belangrijke waarde is merk je ook aan de optrekbroekjes Abena die je in ons gamma vindt.

De broekjes zijn gemaakt met huidvriendelijke materialen die irritatie en allergische reacties vermijden. In vergelijking met andere merken hebben de optrekbroekjes Abena extra veel elasticiteit waardoor ze zich helemaal aan het lichaam aansluiten. Uiteraard zijn de broekjes in alle mogelijke maten beschikbaar.

Maar ook het absorptievermogen is aangepast aan jouw wensen en noden. Zo zijn er al optrekbroekjes Abena voor personen met lichte incontinentie terwijl ook mensen met ernstig urine- of stoelgangverlies een geschikt model in ons aanbod zullen vinden.

Ademend en absorberend

Hoewel de buitenste laag van de broekjes absoluut geen vocht doorlaat zijn ze toch bijzonder ademend. Dat verhoogt niet alleen het comfortgevoel, het voorkomt ook irritaties aan de huid. En dankzij de anti-lek rand hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke ongelukjes.

Binnenin zijn de optrekbroekjes Abena voorzien van een innovatie absorptiekern die een grote hoeveelheid vocht kan vasthouden en daarnaast ook de nare geurtjes tegenhoudt. De Abri Flex Premium heeft een verzadigingsindicator mee zodat je weet wanneer het maximale absorptieniveau wordt bereikt.

De hele absorberende kern is – net als de andere materialen – ademend. De huid komt enkel in contact met een toplaag die het vocht snel doorgeeft aan het de kern waardoor je steeds een droog gevoel hebt. Door onnodige parfums en optische witmakers te bannen blijft het risico op allergische reacties heel beperkt.

Omdat de optrekbroekjes Abena Abri Flex Premium als normaal ondergoed worden gedragen en zo goed aansluiten bij het lichaam dat lekkages worden vermeden zijn ze heel populair bij mensen met een actieve levensstijl. Het comfortabele, droge gevoel in combinatie met de maximale beweeglijkheid zorgen ervoor dat de broekjes goed kunnen worden gedragen bij het sporten.

De Abri Flex broekjes passen zowel voor mannen als voor vrouwen. Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op zoek naar de juiste maat? Indien je het wenst sturen wij je enkele proefstalen toe. Bestel je bij ons voor 15u00 dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag. Tomcare houdt rekening met jouw discretie en verzendt de producten in een neutrale verpakking.

Ontdek ook ons aanbod Hartmann incontinentiemateriaal, Absorin incontinentiemateriaal en Dailee incontinentiemateriaal.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00