bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Problemen met ongewild urine- of stoelgangverlies treffen een groot deel van de bevolking. Zowel mannen als vrouwen kunnen op iedere leeftijd last krijgen van incontinentie. Maar dat hoeft gelukkig geen grote beperking van je levenskwaliteit met zich mee te brengen. Dankzij ons aanbod pampers voor volwassenen kan je al je activiteiten ongestoord verderzetten.

Pampers voor volwassenen in ons aanbod

Tomcare hecht enorm veel belang een het comfort en de levenskwaliteit van haar klanten. Daarom bieden we producten aan die het voor mensen met symptomen van incontinentie een stuk comfortabel maken. Eén van de meest populaire oplossingen voor alledag zijn de pampers voor volwassenen.

Onze luiers zijn in 5 verschillende maten beschikbaar. Daarnaast kan de mate van absorptie gekozen worden volgens de ernst van de aandoening. In feite kunnen we ons aanbod pampers voor volwassenen indelen in drie productgroepen:

  • De optrekbroekjes voor lichte incontinentie en stoelgangincontinentie. Die zijn heel praktisch in gebruik en kunnen gedragen worden als gewoon ondergoed.
  • Inlegluiers voor licht tot zeer zwaar urineverlies. Deze luiers bieden een maximale bescherming en worden gecombineerd met andere producten zoals het aansluitend netbroekje.
  • En tenslotte kleefluiers voor matige tot de zwaarste vormen van stoelgangverlies. Door hun anatomische vorm en efficiënte kleefstroken blijven kleefluiers ook ’s nachts helemaal op hun plaats zitten.

Merken in de kijker

Omdat we iedereen met ongewenst stoelgang- of urineverlies een zo comfortabel en zorgeloos leven willen geven schenken we bij Tomcare bijzonder veel aandacht aan de kwaliteit van de producten in ons aanbod. Binnen ons gamma pampers voor volwassenen werken we met twee van de meest hoogstaande leveranciers op de markt van incontinentiemateriaal.

Hartmann

Hartmann is één van de oudste producenten van medisch verbandmateriaal. Hun aanbod MoliCare luiers biedt precies het comfort dat onze klanten zoeken. Hun anatomische vorm, het uitstekende absorptievermogen en de manier waarop de luiers nare geurtjes kunnen tegenhouden maken dat dit één van de populairste producten op de markt is. En dankzij de geïntegreerde verzadigingsindicator weet je precies wanneer je de kleefluier, inlegluiers van Hartmann of het optrekbroekje moet vervangen.

Abena

Daarnaast zijn we bijzonder fier dat we ook de pampers voor volwassenen van Abena in ons gamma hebben. Dit Deense bedrijf streeft niet alleen naar meer levenskwaliteit bij incontinentie, het draagt actief bij aan een duurzame planeet. Abena levert materiaal van topkwaliteit en maakt daarbij gebruik van zoveel mogelijk materialen die gerecycleerd werden of biologisch afbreekbaar zijn. Zowel de inlegluiers, optrekbroekjes van Abena als de kleefluiers van Abena worden gemaakt met huidvriendelijke materialen om irritaties en allergieën te vermijden. Zo worden er geen chemische parfums of optische witmakers toegevoegd terwijl ze toch aan de strengste comforteisen voldoen.

Absorin


Wil je meer weten? Ben je op zoek naar welke pampers voor volwassenen het best bij jouw situatie passen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor professioneel advies en een aanbod op maat.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00