bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Problemen met ongewild urine- of stoelgangverlies treffen een groot deel van de bevolking. Zowel mannen als vrouwen kunnen op iedere leeftijd last krijgen van incontinentie. Maar dat hoeft gelukkig geen grote beperking van je levenskwaliteit met zich mee te brengen. Dankzij ons aanbod pampers voor volwassenen kan je al je activiteiten ongestoord verderzetten.

Pampers voor volwassenen in ons aanbod

Tomcare hecht enorm veel belang aan het comfort en de levenskwaliteit van haar klanten. Daarom bieden we producten aan die het voor mensen met symptomen van incontinentie een stuk comfortabeler maken. Eén van de meest populaire oplossingen voor alledag zijn de pampers voor volwassenen.

Onze luiers zijn in 5 verschillende maten beschikbaar. Daarnaast kan de mate van absorptie gekozen worden volgens de ernst van de aandoening. In feite kunnen we ons aanbod pampers voor volwassenen indelen in drie productgroepen:

  • De optrekbroekjes voor lichte incontinentie en stoelgangincontinentie. Die zijn heel praktisch in gebruik en kunnen gedragen worden als gewoon ondergoed.
  • Inlegluiers voor licht tot zeer zwaar urineverlies. Deze luiers bieden een maximale bescherming en worden gecombineerd met andere producten zoals het aansluitend netbroekje.
  • En tenslotte kleefluiers voor matige tot de zwaarste vormen van stoelgangverlies. Door hun anatomische vorm en efficiënte kleefstroken blijven kleefluiers ook ’s nachts helemaal op hun plaats zitten.

Onze merken incontinentie luiers

Omdat we iedereen met ongewenst stoelgang- of urineverlies een zo comfortabel en zorgeloos leven willen geven schenken we bij Tomcare bijzonder veel aandacht aan de kwaliteit van de producten in ons aanbod. Binnen ons gamma pampers voor volwassenen werken we met twee van de meest hoogstaande leveranciers op de markt van incontinentiemateriaal.

Dailee

Dailee is een Belgische producent die razendsnel aan populariteit wint in ons land. Dat is niet meer dan logisch, want het Dailee productgamma is van hoge kwaliteit en interessant geprijsd. Dailee verdeelt inlegluiers voor volwassenen en optrekbroekjes in discrete kleuren. Alle producten uit het Dailee gamma hebben een goede pasvorm en voelen bijzonder aangenaam aan. De slimme Drylock technologie zorgt ervoor dat het incontinentiemateriaal droog blijft aanvoelen, ook al is er al behoorlijk wat vocht geabsorbeerd.

Hartmann

Hartmann is één van de oudste producenten van medisch verbandmateriaal. Hun aanbod MoliCare luiers biedt precies het comfort dat onze klanten zoeken. Hun anatomische vorm, het uitstekende absorptievermogen en de manier waarop de luiers nare geurtjes kunnen tegenhouden maken dat dit één van de populairste producten op de markt is. En dankzij de geïntegreerde verzadigingsindicator weet je precies wanneer je de kleefluier, inlegluiers van Hartmann of het optrekbroekje moet vervangen.

Abena

Daarnaast zijn we bijzonder fier dat we ook de pampers voor volwassenen van Abena in ons gamma hebben. Dit Deense bedrijf streeft niet alleen naar meer levenskwaliteit bij incontinentie, het draagt actief bij aan een duurzame planeet. Abena levert materiaal van topkwaliteit en maakt daarbij gebruik van zoveel mogelijk materialen die gerecycleerd werden of biologisch afbreekbaar zijn. Zowel de inlegluiers, optrekbroekjes van Abena als de kleefluiers van Abena worden gemaakt met huidvriendelijke materialen om irritaties en allergieën te vermijden. Zo worden er geen chemische parfums of optische witmakers toegevoegd terwijl ze toch aan de strengste comforteisen voldoen.

Absorin

Ook Absorin biedt een interessant gamma aan incontinentiemateriaal. De kleefluiers van Absorin bieden een hoge mate van comfort en voelen erg aangenaam op de huid, ook wanneer ze al een hoeveelheid vocht hebben geabsorbeerd. De Absorin Comfort Slip Day, de Absorin Comfort Slip Night en de Absorin Comfort Slip Night Ultra zijn 3 types comfortabele en kwalitatieve pampers voor volwassenen. Het absorptieniveau varieert en de slips zijn geschikt voor personen met matige tot zware incontinentie, of het nu over urineverlies of stoelgang incontinentie gaat. Je vindt in ons aanbod ook inlegluiers, optrekbroekjes en inlegverbanden van het merk Absorin.

Veel gestelde vragen over luiers voor volwassenen 

Zeker wanneer je voor het eerst aangewezen bent op het gebruik van incontinentiemateriaal, ontstaan er heel wat vragen. Dat merken we bij onze klanten. Daarom geven we je graag het antwoord op enkele veel voorkomende vragen over luiers voor volwassenen.

Wat is een incontinentieluier?

Een incontinentieluier is een absorberend verband die als een onderbroek of in een onderbroek gedragen kan worden. Incontinentieluiers worden gebruikt door personen die last hebben van ongewenst urineverlies. Incontinentie luiers voor volwassenen zijn in te delen in verschillende types en soorten. Zo zijn er de kleefluiers, inlegluiers, optrekbroekjes en luiers met heupbandsysteem. Voor ieder type incontinentie bestaat er een perfecte luier voor volwassenen.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van luiers voor volwassenen?

De belangrijkste eigenschap van luiers voor volwassenen is dat het absorberend verband urine opneemt. Bij ongewild urineverlies absorbeert het verband of de luiers de nodige hoeveelheid vocht. Zo blijft de huid droog, ontstaat er geen lekkage en worden nare geurtjes beperkt. De pampers voor volwassen mannen en vrouwen kunnen ook aangewend worden bij ongewenst verlies van stoelgang.

Ook de maat van pampers voor volwassenen is verschillend. Deze luiers zijn beschikbaar in verschillende maten en soorten. Afhankelijk van de hoeveelheid vocht dat je verliest, kan je kiezen voor luiers met een laag of hoog absorptievolume.

Welke soorten incontinentiemateriaal kan je kopen?

In onze webwinkel vind je tientallen verschillende soorten incontinentiemateriaal. Denk maar aan luiers, inleggers, optrekbroekjes en andere types absorberende materialen die je kunt aanwenden bij incontinentie. Je kan bij ons ook terecht voor incontinentiematerialen voor mannen, vrouwen, kinderen en senioren in verschillende maten.

Het type incontinentiemateriaal dat jij nodig hebt, is afhankelijk van jouw specifieke situatie en de vorm van incontinentie waar jij last van hebt. Gebruik onze Inco advies tool om snel te achterhalen welk product het best bij jou past.

Waar kan je pampers voor volwassenen kopen?

Tomcare verdeelt een ruim assortiment aan kwalitatieve pampers voor volwassenen. De producten in onze webshop zijn van hoogstaande merken. Je koopt bij ons dus altijd kwaliteit voor een interessante prijs. Bekijk zeker even ons aanbod inlegluiers, optrekbroekjes, luiers met heupbandsysteem en kleefluiers.

Twijfel je over de perfecte oplossing voor jouw specifieke situatie? Tomcare ontwikkelde Inco advies tool waarmee je, aan de hand van enkele vragen over je situatie, snel ontdekt welke producten het best bij jou passen.

Advies over incontinentiematerialen?

Ben je op zoek naar de juiste incontinentiematerialen die het best passen bij jouw levensstijl of situatie. Onze Inco advies tool helpt je naar het juiste product aan de hand van enkele simpele vragen.

Wil je meer weten over de verschillende producten of heb je een vraag over één van onze incontinentiematerialen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor professioneel advies en een aanbod op maat.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00