bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

ABRI SOFT Wasbare onderlegger 75 x 85 cm

€ 15,05

Merk: Abena

Categorie: Bed onderleggers

De ABRI SOFT wasbare onderlegger heeft een hoog comfort niveau en verfrommelt niet als deze onder de patiënt ligt. Dit dankzij de unieke binding van de verschillende lagen tot één volledig geheel. De vier lagen worden tot één laag verbonden, in tegenstelling met gewone onderleggers waarbij de verschillende lagen aan elkaar worden gestikt op de hoeken.

Eigenschappen:

  • Hoog absorptievermogen door de compacte zachte kern gemaakt uit non-woven materiaal dat bestaat uit 65% polyester en 35% rayon.
  • Snelle absorptie dankzij de hydrofobe top laag, bestaande uit gebreid 100% polyester, die de vloeistof snel doorlaat tot in de absorberende kern.
  • Droop oppervlak dankzij de combinatie van de gebreide toplaag in polyester en de compacte absorberende kern. De wisselwerking tussen beide lagen vormt het droge oppervlak dat nodig is om de huid van de patiënt in goede gezondheid te houden.
  • Ondoordringbare barrières: de combinatie tussen de gebonden polyurethaan lagen aan de zachte blauwe polyester bodem laag, verzekert het droog houden van het bed.
  • Ronde hoeken: verminderen de slijtage tijdens het wassen en drogen waardoor de levensduur stijgt.
Afmetingen 75 cm x 85 cm
Eenheden per pak 1
Fabrikant Abena
box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00