bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Personen die last hebben van incontinentie kiezen graag voor kwalitatief incontinentiemateriaal die hun een gerust gevoel kunnen geven. Je gaat namelijk op zoek naar een product dat een hoog absorptievermogen heeft, maar je wil ook zeker zijn dat er nergens lekkage mogelijk is. Bovendien is het ook erg interessant om te kiezen voor discrete en onopvallende bescherming. Niemand hoeft te weten dat jij een incontinentiebroekje of luier draagt onder je kledij. Het Abena incontinentiemateriaal voldoet aan al deze eisen en overtreft ze met glans. Bekijk dus zeker het Abena gamma.


Het merk Abena

Abena is een Deens merk dat zich vooral toelegt op een ecologisch verantwoord productieproces. Zij kregen hiervoor ook het Nordic Swan Ecolabel. Het Abena incontinentiemateriaal is van erg hoge kwaliteit en over ieder product is goed nagedacht.

Naast het aanbod aan incontinentiemateriaal kun je bij Abena ook terecht voor andere medische producten voor wondzorg, huidverzorging en hygiëne. Hun brede expertise met andere medische materialen zorgt ervoor dat er ook bij het ontwerp van incontinentiemateriaal rekening wordt gehouden met de verzorging van de huid en de hygiëne.

Tomcare biedt met veel trots de producten van Abena aan omdat we weten dat dit een topmerk is in de medische wereld. Wanneer je kiest voor Abena kun je met een gerust gevoel de deur uit, wetende dat je discreet en comfortabel beschermd wordt door kwalitatief hoogstaande producten.

Abena product gamma

De Abri reeks van Abena bevat een ruim assortiment aan kwalitatief incontinentiemateriaal. In deze reeks vind je kleefluiers, luiers met heupband systeem, inlegverbanden met kleefstrook, bed onderleggers en absorberende pads voor in bed.

  • Abena Man Formula 1 inlegverbanden voor heren
  • Abena Man Formula 2 met hogere absorptiecapaciteit
  • Abena Light inleggers voor vrouwen én mannen
  • Abena Slip kleefluiers
  • Abena Pants absorberende optrekbroekjes
  • Abena Wing luiers met heupband systeem
  • Abena Fix netbroekjes in verschillende maten
  • Abri Soft onderleggers voor in bed

Abena luiers

Abena kleefluiers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en modellen. Deze kleefluiers zijn een veel gevraagd product in het gamma van Abena incontinentiemateriaal. De kleefluiers zijn erg comfortabel en aangenaam in gebruik. Ze hebben een goede pasvorm rond de benen en buik om lekkage te voorkomen. De Abena luiers bestaan uit één stuk en worden rond de heupen met enkele fixatiestrips aangebracht.

Je kunt de Abena Slip luiers van Abena bestellen in verschillende maten en absorptieniveau ’s. Dat zorgt ervoor dat deze producten erg toegankelijk zijn voor jongeren en ouderen die last heeft van urineverlies.

Het Abena gamma bevat ook een reeks luiers met heupbandsysteem voor matige tot zware incontinentie: het Abena Wing gamma. Deze luiers zijn makkelijk verstelbaar tijdens het dragen en ze vormen een bijzonder goede oplossing als incontinentiemateriaal voor rolstoelgebruikers.

Abena optrekbroekjes

De absorberende optrekbroekjes van Abena zorgen voor een groot comfort gedurende de hele dag of nacht. Ze kunnen gedragen worden als een gewone onderbroek en zijn daardoor erg discreet in gebruik. De Abena Pants reeks bevat een ruime keuze aan verschillende maten en gradaties van absorptievermogen. Zo zijn er de Abena Pants L1 optrekbroekjes met een absorptiecapaciteit van 1400 ml. De Abena Pants L3 optrekbroekjes hebben een grotere absorptiecapaciteit van 2400 ml.

Met de Abena Pants optrekbroekjes kies je voor een veilige en kwalitatieve oplossing bij urineverlies. Dit product beschermt je tegen lekkage met een anti-lekrand en een verzadigingsindicator die aangeeft wanneer het tijd is om je Abena incontinentiemateriaal te vervangen. Deze broekjes draag je zonder dat je het merkt!

Abena Inlegger

Inlegverbanden vormen een goede bescherming bij incontinentie. Ook op gebied van inleggers is Abena een merk dat zowel voor goede bescherming, als een uitgebreid gamma aan mogelijkheden aanbiedt. Alle Abena inleggers zijn voorzien van een hoogwaardige kleefstrook die ervoor zorgt dat de absorberende pads perfect op de juiste plaats blijven zitten.

Abena Man inlegverbanden met kleefstrook zijn speciaal ontwikkeld voor mannen. Dit product biedt enorm veel comfort en is erg makkelijk in gebruik. Omdat dit incontinentiemateriaal speciaal werd ontwikkeld voor mannen, is het één van de beste keuzes voor heren met licht urineverlies. De absorberende inlegverbanden zijn beschikbaar in verschillende maten en met een verschillend absorptievermogen.

De Abena Light inlegverbanden zijn ontwikkeld voor vrouwen én mannen. Ze bieden een uitstekend draagcomfort en een hoge graad van bescherming. Dit Premium product is ontworpen met oog op het comfort van een droge huid. Door gebruik te maken van 3 verschillende absorptielagen wordt het vocht opgenomen in de onderste lagen en blijft het inlegverband erg lang droog aanvoelen aan de huid. De Abena Light Extra inleggers met een absorptiecapaciteit van 500 ml zijn een veel gekozen product om te gebruiken bij lichte incontinentie. Voor een grotere absorptiecapaciteit van 650 ml, kun je kiezen voor de Abena Light Extra Plus inleggers.

Abena bed onderleggers

In ons aanbod van incontinentiemateriaal vind je verschillende Abena bed onderleggers voor in bed terug.

De Abri Soft onderleggers zijn absorberende onderleggers voor eenmalig gebruik. Ze zijn voorzien van een speciale absorptiekorrel die vocht en geurtjes absorbeert. Zo blijft je bed een hele nacht lang droog en een aangename plek om te vertoeven. De onderleggers zijn verkrijgbaar in verschillende absorptiecapaciteiten.

In het gamma aan bed onderleggers vind je ook de wasbare Abri Soft onderleggers. Een wasbare onderlegger voor in bed biedt uiteraard veel voordelen ten opzichte van een wegwerp onderlegger. Ook deze onderlegger biedt een groot comfort gedurende de nacht.

Abena incontinentiemateriaal

Abena is een innovatief merk die niet terug schrikken om technologie te integreren in hun producten. En dat werkt. Ze integreren een verzadigingsindicator in hun optrekbroekjes zodat jij weet wanneer je beschermende broekje aan vervanging toe is. Ben jij op zoek naar incontinentiemateriaal waarmee je zonder zorgen de deur uit gaat? Het Abena incontinentiemateriaal biedt je een zorgeloos leven en meer. Ze gaan verder dan de meeste andere merken en blijven ook steeds nieuwe technieken en materialen testen om hun producten nog beter te maken.


Abena mondkapjes

Abena levert naast incontinentiemateriaal ook mondkapjes. Bekijk hier ons aanbod van mondkapjes en specifiek de mondkapjes van Abena.

Ontdek ook ons aanbod Hartmann incontinentiemateriaal, Absorin incontinentiemateriaal en Dailee incontinentiemateriaal.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00