bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

ABSORIN Comfort Sanette Ultra (20 stuks)

€ 14,87

Merk: Absorin

Categorie: Inlegluiers

Absorin Comfort inlegverbanden zijn geschikt voor matig tot zwaar urine en/of stoelgangverlies. Het inlegverband is te dragen met eigen (goed aansluitend) ondergoed of een netbroekje. Absorin Sanette is een inlegverband voor extra lange draagduur (dag en nacht) en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

Het goed aanleggen in combinatie met de juiste uitvoering van Absorin Sanette bevorderen de absorptie en voorkomen lekkage. Raadpleeg onze verpleegkundigen telefonisch, via mail of via het contactformulier voor meer uitleg. 

De innovatieve productsamenstelling zorgt ervoor dat Absorin Sanette:

  •  Aanvoelt als katoen
  •  PEFC/10-31-3103
  •  Geschikt is voor zowel mannen als vrouwen
  •  Onder alle omstandigheden perfect aansluit op het lichaam
  •  Het zacht aflopend absorptiekussen voorkomt drukplekken en zorgt  voor extra draagcomfort 
  •  Grote hoeveelheden urine kan opnemen dankzij de speciale  vochtwerende anti-lek randjes. Ook bij dunne ontlasting voorkomen deze lekkage. 

Absorin Sanette is voorzien van urine-indicator op de buitenzijde, die aangeeft wanneer het product verzadigd is.  De Sanette inlegverbanden zijn er in verschillende varianten met oplopende absorptiecapaciteit, voor dag en nacht. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor de wat grotere tot obese gebruikers. 

Absorin Sanette heeft een katoenwitte kleur. De kleurcodering en maataanduiding staan duidelijk maar discreet vermeld op het product en komen overeen met de kleur van de verpakking. 

Absorptie
3500 ml
Lengte
63 cm
Eenheden per pak
20
Fabrikant
Absorinbox

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00