bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Mondmasker kopen

Mondmaskers zijn essentieel voor een hygiënische verzorging van patiënten. Onze maskers zijn ook uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Tomcare is gespecialiseerd in medische materialen. Ook de verschillende types medische en chirurgische mondmaskers vind je terug in ons assortiment. Op zoek naar wegwerp mondkapjes voor je job als thuisverpleegkundige? Of wil je graag gezichtsmaskers bestellen die je beter beschermen tijdens een bezoek aan de supermarkt?

Chirurgische mondmaskers

Onze chirurgische mondmaskers zijn van het type IIR en beschikken over het hoogste filtratiepercentage. Het masker laat geen vocht of bloed door en beschermt de drager tegen vuil en micro organismen uit de omgeving.

Chirurgische mondmaskers worden ook gebruikt om de patiënt te beschermen tijdens het uitvoeren van medische handelingen. Je kan kiezen voor chirurgische maskers per doos van 50 stuks, maar ook maskers in bulk van 1000 stuks zijn beschikbaar aan een voordelige prijs.

FFP2 mondmaskers

Onze FFP2 mondmaskers bieden een erg goede bescherming. De filtratiegraad van deze maskers bedraagt 95% en zijn een goede oplossing in verschillende industrieën, ook in de verpleging.

De FFP2 maskers in ons aanbod voldoen aan de strikte Europese veiligheidsnormen. Ze zijn van hoge kwaliteit en hebben een goede pasvorm. Je kan opteren voor mondmaskers per doos van 51 stuks of maskers in groter aantal van 102 stuks

Herbruikbare of wegwerp maskers

De huidige epidemiologische situatie zorgt ervoor dat iedere burger behoefte heeft aan een mondmasker. We zien dan ook regelmatig de herbruikbare gelaatsmaskers in het straatbeeld verschijnen. Bij Tomcare leggen we de focus op medische materialen, wat natuurlijk niet betekent dat je als particulier geen mondmaskers kan bestellen.

Onze gezichtsmaskers zijn voorzien voor gebruik in medische toepassingen en in die omgeving raden we altijd wegwerp maskers aan, zowel voor het comfort en de gezondheid van verpleegkundigen en artsen, maar ook voor de veiligheid van de patiënten.

Mondmaskers bestellen bij Tomcare

De mondmaskers in ons aanbod zijn wegwerp mondmaskers die bedoeld zijn voor eenmalig gebruik. Alle maskers zijn voorzien van een Europese certificering en voldoen aan de strikte normen die worden opgelegd door de Europese Commissie.

Bij Tomcare koop je jouw medisch materiaal snel en makkelijk via onze webshop.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00