bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Blog

Je huid verzorgen in 5 stappen bij incontinentie

Bij incontinentie is huidverzorging erg belangrijk. Het dragen van incontinentiemateriaal of een langdurige blootstelling aan urine kan de huid irriteren. Het zorgt voor een onaangename ervaring, pijn en flinke irritaties.

LEES MEER

Welke luiers zijn de beste voor je baby?

Luiers, het is een noodzaak vanaf dag 1 na de geboorte. Ze zullen ze waarschijnlijk dragen tot bijna vier jaar lang. Je kan dus gerust zeggen dat het van groot belang is om te kiezen voor de juiste luier voor jouw kind.

LEES MEER

Bedplassen bij kinderen, welke oplossingen zijn er?

Het is een gekend probleem bij veel kinderen van alle leeftijden. Vaak zorgt het ook voor een erg onaangename ervaring voor zowel de ouder of verzorger als het kind. Het zorgt voor lastige nachten en heel wat werk. Gelukkig zijn er ook oplossingen om dit tegen te gaan of op te lossen.

LEES MEER

ABENA gamma wijzigt

Een duidelijk overzicht van de gamma wijziging van Abena incontinentiemateriaal. Er zijn drie producten dat aangepast worden van naam, verpakking en inhoud.

LEES MEER

De verschillende merken incontinentiemateriaal

In onze webshop vind je incontinentiemateriaal van verschillende merken. We zien veel vraag naar de typische merken die goed aangeschreven staan, maar ook de producten van minder bekende merken zijn zeker het bekijken waard.

LEES MEER

Aanleginstructies voor incontinentiemateriaal: Stappenplan

Het aanbrengen van incontinentiemateriaal is vaak een uitdaging. Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten en merken met een eigen manier van werken. Daarom is het belangrijk dat je goed de instructies leest en bekijkt voor je aan de slag gaat.

LEES MEER

10 Tips om droog door de nacht te komen

Nachtelijke incontinentie of bedplassen is een probleem waar niet veel over gesproken wordt. Het is een probleem waar naar schatting 1% van alle volwassene mannen en vrouwen mee te kampen heeft.

LEES MEER

Heb ik in de nacht ander incontinentiemateriaal nodig?

Incontinentie is een moeilijk probleem dat vaak veel mensen overvalt. Niet alleen overdag maar ook s’nachts kan dit voor ongemak zorgen. Echter met de juiste materialen zorg je er voor dat je weer comfortabel en vol vertrouwen gaat slapen.

LEES MEER

Kerngezond de zomer doorkomen

De zomer is een ontspannende periode, maar ze brengt ook uitdagingen met zich mee. Denk daarbij aan zonnebrand, insectenbeten of valpartijen. Met het juiste medisch materiaal bij de hand kan je elk kwaaltje snel en correct aanpakken.

LEES MEER

Alles wat je moet weten over totale incontinentie

Totale incontinentie is een zeldzame, maar ernstige vorm van incontinentie. Lees alles wat je moet weten over dit type ongewenst urineverlies

LEES MEER
box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00