bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Blog

Incontinentie materiaal: comfortabele oplossingen voor mensen met incontinentieproblemen

Tomcare begrijpt de uitdagingen van incontinentie en biedt hoogwaardig incontinentiemateriaal voor een comfortabeler en actiever leven. Ontdek onze uitgebreide gids over incontinentie, van types tot behandelingsopties en materiaalkeuzes. Kies Tomcare voor comfort en bescherming.

LEES MEER

Egosan incontinentiemateriaal: innovatie en kwaliteit in één merk

Ontdek Egosan, een toonaangevend Italiaans merk incontinentiemateriaal, dat innovatie en kwaliteit combineert. Hun X-Dry technologie biedt tot 8 uur bescherming en...

LEES MEER

Verschillen tussen incontinentiemateriaal voor mannen en vrouwen

Incontinentie is een uitdaging waar veel mensen, zowel mannen als vrouwen, mee te maken krijgen. Hoewel het onderwerp voor sommigen taboe kan zijn, is het van essentieel belang dat men toegang heeft tot de juiste incontinentiematerialen die bij hun specifieke behoeften passen. In dit artikel duiken we dieper in de verschillen tussen incontinentiemateriaal voor mannen en vrouwen.

LEES MEER

Je huid verzorgen in 5 stappen bij incontinentie

Bij incontinentie is huidverzorging erg belangrijk. Het dragen van incontinentiemateriaal of een langdurige blootstelling aan urine kan de huid irriteren. Het zorgt voor een onaangename ervaring, pijn en flinke irritaties.

LEES MEER

Welke luiers zijn de beste voor je baby?

Luiers, het is een noodzaak vanaf dag 1 na de geboorte. Ze zullen ze waarschijnlijk dragen tot bijna vier jaar lang. Je kan dus gerust zeggen dat het van groot belang is om te kiezen voor de juiste luier voor jouw kind.

LEES MEER

Bedplassen bij kinderen, welke oplossingen zijn er?

Het is een gekend probleem bij veel kinderen van alle leeftijden. Vaak zorgt het ook voor een erg onaangename ervaring voor zowel de ouder of verzorger als het kind. Het zorgt voor lastige nachten en heel wat werk. Gelukkig zijn er ook oplossingen om dit tegen te gaan of op te lossen.

LEES MEER

ABENA gamma wijzigt

Een duidelijk overzicht van de gamma wijziging van Abena incontinentiemateriaal. Er zijn drie producten dat aangepast worden van naam, verpakking en inhoud.

LEES MEER

De verschillende merken incontinentiemateriaal

In onze webshop vind je incontinentiemateriaal van verschillende merken. We zien veel vraag naar de typische merken die goed aangeschreven staan, maar ook de producten van minder bekende merken zijn zeker het bekijken waard.

LEES MEER

Aanleginstructies voor incontinentiemateriaal: Stappenplan

Het aanbrengen van incontinentiemateriaal is vaak een uitdaging. Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten en merken met een eigen manier van werken. Daarom is het belangrijk dat je goed de instructies leest en bekijkt voor je aan de slag gaat.

LEES MEER

10 Tips om droog door de nacht te komen

Nachtelijke incontinentie of bedplassen is een probleem waar niet veel over gesproken wordt. Het is een probleem waar naar schatting 1% van alle volwassene mannen en vrouwen mee te kampen heeft.

LEES MEER
box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00