bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

ABENA gamma wijzigt

Wat verandert er precies binnen het Abena gamma?

Abena incontinentiemateriaal staat bekend om zijn hoge kwaliteit en comfort. Deze producten hebben een hoog absorptie vermogen en minimaliseren de kans op een lekkage doorheen de dag. Deze discrete en comfortabele broekjes zijn de perfecte bescherming voor iedereen. Het Deense merk dat zich toelegt op een ecologische oplossing bieden denkt goed na over elk product. Hoewel de producten zelf niet zullen wijzigen is er toch een kleine verandering van verpakking, hoeveelheid en naam op komst. In dit artikel kom je te weten wat er precies zal veranderen.

Waarom Abena beslist om de naam te wijzigen?

Het kan soms al ingewikkeld genoeg zijn als je op zoek bent naar het juiste incontinentiemateriaal. Je hebt verschillende soorten en vormen met verschillende absorptiewaardes en maten. Het kan daarom vaak zorgen voor enige verwarring als je op zoek bent naar het juiste materiaal voor jouw situatie. Net daarom wijzigt Abena de naam van een aantal producten. Met het oog op meer duidelijkheid en een beter overzicht voor gebruikers van de producten. Zo bieden ze een duidelijk overzicht met de beste gekende kwaliteit producten. Het enige wat ze aanbieden is een nieuw jasje.

Wat verandert er precies?

Er zijn drie producten binnen het gamma dat een wijziging krijgen van zowel de naam, verpakking en de hoeveelheid. De wijzigingen zijn:

  • Optrekbroekjes: ABRI FLEX wordt ABENA PANTS
  • Kleefluiers: ABRI FORM wordt ABENA SLIP
  • Inlegluiers: ABRI SAN wordt ABENA SAN

Naast de wijziging van de naam zal ook de verpakking wijzigen en de hoeveelheid in de verpakking. De verschillen in de verpakkingen zijn bij sommige producten groter dan bij andere maar visueel krijgen de producten wel een facelift. Kijk dus goed naar de hoeveelheid op de verpakkingen in de toekomst als je een van bovenstaande producten gebruikt.

De overgangsperiode tussen beide producten

Doordat er nieuwe producten zullen binnenkomen is er tijdelijk een overgangsperiode. De oude verpakkingen zijn nog beschikbaar zolang de voorraad strekt. Deze blijven beschikbaar in onze webshop tot deze uitgeput zijn. Als de oude stock volledig uitgeput is zal de nieuwe verpakking beschikbaar worden in onze webshop. Het is dus goed om weten dat het gamma binnenkort zal wijzigen, maar enkel van naam en verpakking. De inhoud zelf blijven dezelfde vertrouwde producten zonder wijziging in werking of kwaliteit.

Voor al je vragen kan je bij ons terecht

Heb je toch nog vragen over de wijzigingen binnen het Abena gamma dan kan je steeds terecht bij onze experts van Tomcare. Wij helpen je graag verder bij het vinden van je vertrouwde producten.

Ben je op zoek naar het juiste incontinentiemateriaal en weet je niet wat te kiezen? Dankzij onze handige INCO advies tool kom je in een aantal eenvoudige stappen te weten welk incontinentiemateriaal het beste bij jou en je situatie past.

Gepost op sep 12, 2022

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00