bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

De verschillende merken incontinentiemateriaal

Dat er tal van verschillende merken zijn binnen het incontinentiemateriaal is geen geheim. Bij Tomcare hebben we gekozen om vier hoog kwalitatieve merken aan te bieden. Deze merken zijn de beste op de markt en worden dagelijks gebruikt door onze partners.

De merken dat je kan terugvinden bij ons in de webshop zijn:

  • Abena
  • Absorin
  • Hartmann
  • Dailee

De verschillende merken bij Tomcare

Abena

Abena is een Deens merk met een ecologische kijk op dingen. Het abena incontinentiemateriaal is van hoge kwaliteit en van verantwoorde afkomst. Naast enkel incontinentiemateriaal bieden ze ook andere medische producten aan voor onder andere wondzorg, huidverzorging en hygiëne. Deze combinatie zorgt voor een hoge expertise op verschillende vlakken die allen bijdragen aan de innovatie van de incontinentiematerialen. Zo kan je steeds rekenen op huidvriendelijke onderdelen en op hygiëne.

Absorin

Absorin is een erg bekend en betrouwbaar merk uit Nederland. Tussen het Absorin incontinentiemateriaal vind je een uitgebreid gamma aan verschillende producten. Het merk heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in het maken van broekjes voor personen met een maatje meer. Het is de enige aanbieder met XXL broekjes met twee verschillende absorptie capaciteiten. Kiezen voor Absorin is kiezen voor een degelijke en betrouwbare bescherming voor personen met incontinentie. Ongeacht of dit lichte, matige of zware incontinentie is.

Hartmann

Hartmann is een gerenommeerd Duits merk met een ruim assortiment aan medische materialen. Niet alleen is hun incontinentiemateriaal van de hoogste kwaliteit, ook hun andere medische materialen vindt je overal terug. Denk maar aan materialen binnen de wondzorg, hygiëne en zelf binnen het operatiekwartier. Kies je voor hartman dan kies je voor levenskwaliteit. Hartmann streeft er naar om de kwaliteit van elke dag zo hoog mogelijk te maken voor iedereen.

Dailee

Drylock technologies ontwikkelde het merk Dailee als een van hun premium incontinentiematerialen. Met het oog op levenscomfort voor mensen met incontinentie. Het merk Dailee staat je toe om actief te blijven zonder gehinderd te worden in je dagelijks leven. Zo geniet je van de mooiste dagen zonder weerstand op een discrete manier. Dankzij hun perfecte pasvorm en een goede cupping vangen deze broekje goed vocht op. Ga droog en discreet je dag tegemoet dankzij de Drylock technologie van Dailee.

De verschillen tussen de merken

Het belangrijkste om mee te nemen tussen de verschillende merken is dat er vooral veel gelijkenissen zijn. Allemaal zijn ze ontwikkeld om comfort en levenskwaliteit voorop te stellen voor mensen met incontinentie. Daarnaast zijn er wel een aantal kleine verschillen die doorslaggevend zullen zijn voor je keuze. Iedereen is ook anders en heeft andere noden. Kies daarom ook steeds voor de juiste soort incontinentiemateriaal. Bij het maken van je keuze is het belangrijk dat je steeds kijkt naar wat je nodig hebt. Kies voor het juiste absorptie vermogen dat bij jouw en je situatie past.

Welk merk incontinentiemateriaal is het best?

De verschillende merken dat we aanbieden bij Tomcare zijn allemaal hoogwaardige en kwalitatieve merken voor incontinentiemateriaal. Wat voor u persoonlijk het beste merk is hangt af van voorkeur, het soort incontinentie en uw mobiliteit.

Hebt u nog geen idee wat het beste bij u past, dan kan je dat te weten komen via onze INCO advies tool. Deze tool helpt je bij het kiezen van het juiste materiaal voor jouw unieke situatie.

Gepost op sep 05, 2022

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00