bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Kies voor optimale bescherming met het Wing-systeem

Incontinentie hoeft niet het einde van je bewegingsvrijheid te betekenen. Met het Abri-Wing-Systeem krijg je terug een veilig gevoel bij verschillende vormen van incontinentie.

Verschillende toepassingen

Het Abri-Wing-systeem is een luier uit één stuk. Hiermee heb je meer bewegingsvrijheid en dat in verschillende gevallen: bij lichte tot zware incontinentie, maar ook bij stoelgangincontinentie. Het Abri-Wing-systeem is multifunctioneel: het kan zowel door hulpverleners als gebruikers zelf worden aangebracht. Bovendien kan de luier worden aangelegd in liggende of staande positie.

Een eenvoudig, maar efficiënt systeem

Het Abri-Wing-systeem werkt met een heupbandsluiting die ervoor zorgt dat de luier zeer makkelijk kan worden aangelegd. Omdat die band elastisch is en de luier anti-lekbarrières heeft, kan je vertrouwen op een optimale bescherming en een erg veilig gevoel. De verzadigingsindicator geeft snel en discreet aan wanneer de luier moet worden vervangen.

Voordelen voor de gebruiker

Het Abri-Wing-systeem heeft een aantal sterke troeven voor de gebruiker:

  • Je kan de luier zelf aanleggen
  • Het ademende materiaal houdt de huid gezond
  • De kleefstrips zijn hersluitbaar
  • De luier is te verkrijgen in verschillende maten

Deense degelijkheid

Abri-Wing is een product van Abena. Dat is een Deens familiebedrijf dat al 65 jaar medisch materiaal en aanverwante producten produceert. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler die in meer dan 60 landen actief is. Absolute topkwaliteit staat voorop in de ontwikkeling en de productie van het incontinentiemateriaal en de andere producten van Abena.

Probeer het Abri-Wing-systeem uit

Bij Tomcare verdelen we het Abri-Wing-systeem in verschillende maten en groottes van verpakking. Je kan het systeem gratis uitproberen om uit te vinden of dit voor jou de beste incontinentieslip is. Contacteer ons voor jouw gratis probeerverpakking.

Gepost op jul 15, 2018

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00