bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Medisch materiaal kopen online

Ben je als verpleegkundige of thuisverpleegkundige op zoek naar medisch materiaal om online te bestellen? In de webshop van TomCare kan je alle medische materialen kopen. Het is de ideale plaats om al je benodigdheden te bestellen. Blader gerust even doorheen al onze categorieën. Je vindt al het verpleegkundig materiaal dat je nodig hebt om je job als verpleegkundige of thuisverpleegkundige efficiënt uit te voeren.

Medisch materiaal voor verpleegkundigen en thuisverpleging

In de thuisverpleging moet je zowel medisch materiaal bestellen voor eigen gebruik als voor je patiënten. Bij Tomcare combineer je naadloos deze 2 types bestellingen. Het medisch materiaal voor thuisverpleegkundigen is onderverdeeld in handige categorieën zodat je makkelijk de producten die je nodig hebt kunt vinden. Wanneer je materialen voor je klanten wil bestellen, zoals incontinentiemateriaal.

Steriele verzorgingssets

Onze steriele verzorgingssets zijn een essentieel item in de uitrusting van de thuisverpleegkundige. Wanneer je regelmatig zorgkundige handelingen uitvoert, maak je best gebruik van de bijpassende steriele verzorgingsset. Bekijk zeker de verschillende sets en selecteer de set die het beste past bij de uit te voeren handeling en jouw persoonlijke voorkeuren.

Naalden en injectiespuiten

Ook injectienaalden en spuiten kunnen niet ontbreken in je uitrusting. De naalden en spuiten kunnen gebruikt worden voor het toedienen van vloeistoffen of medicatie, zowel IM, IV en SC. Reguliere optreknaalden zitten natuurlijk ook in ons assortiment. Naalden en spuiten voor bloedafnames kan je selecteren in het aanbod.

Materiaal voor wondzorg

Als thuisverpleegkundige of verpleegkundige moeten er regelmatig wonden verzorgd worden. Of je nu gebruik maakt van traditionele wondzorg of moderne wondzorg. In ons aanbod vind je alle producten die je nodig hebt!

Kleefpleisters

Kleefpleisters hebben verschillende doeleinden. Soms gebruikt men een kleefpleister om een verband op de juiste plaats te houden. In andere gevallen worden de kleefpleisters gebruikt om een wonde af te dekken. Het Tomcare gamma bevat zowel de traditionele kleefpleisters als de hypo allergene kleefpleisters. Ook voor tape kan je bij ons terecht.

Verbanden en fixatiewindels

Verbanden en fixatiewindels zijn een item dat zeker niet mag ontbreken in je werkmateriaal. De verbanden kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Bekijk ons aanbod aan fixatiemateriaal. Ongeacht het type verband dat je zoekt, je kan het makkelijk online bestellen in onze webshop.

Onderzoekshandschoenen

Bij Tomcare bestel je probleemloos verschillende types onderzoekshandschoenen voor verschillende gebruiksdoelen. Al onze handschoenen zijn latexvrij en te gebruiken door een breed publiek. De onderzoekshandschoenen bieden bescherming tegen aanvallen van buitenaf. De steriele handschoenen zijn ideaal voor gebruik tijdens verpleegkundige handelingen waarbij je steriel te werk wil gaan.

Ontsmetting en reiniging

Zorg ervoor dat je kwalitatieve reinigingsmiddelen en ontsmettingsmiddelen aan je werkset toevoegt. Ontsmetting en reiniging zijn 2 vaak voorkomende handelingen in de zorg. Om je patiënten en jezelf met de hoogst mogelijke kwaliteit te behandelen, kies je best voor zachte, maar efficiënte producten.

Mondmaskers online bestellen

Mondmaskers helpen om bacteriën en virussen tegen te houden tijdens de ademhaling. Het mondmasker biedt in 2 richtingen bescherming. Zo beschermt de drager zichzelf tegen onveilige omgevingen. Je beschermt ook je patiënt tijdens het uitvoeren van een wondzorg of andere verpleegkundige handeling. In ons aanbod vind je verschillende types mondmaskers voor verscheidene doeleinden. Online mondmaskers bestellen is handig en contactloos.

Pillendozen

Het gebruik van een pillendoos is bijzonder handig om je patiënten en klanten te helpen met hun medicatie. Als thuisverpleegkundige neem je vaak de taak op jezelf om de pillendoos van je klanten klaar te zetten voor de hele week. Bekijk onze verschillende pillendozen en selecteer het type dat het best past bij de toestand van jouw klant.

Beschermmateriaal

In sommige gevallen is het nodig dat je jezelf beschermt voordat je contact hebt met een patiënt. Met een degelijk beschermend pak ga je zonder zorgen iedere woning binnen. Je weet dat je jezelf optimaal beschermt tegen ziektekiemen die je wil vermijden. Bij het beschermmateriaal vind je ook spatschermen om je gezicht te beschermen.

Medisch materiaal bestellen in onze webshop

Medisch materiaal kopen, is bijzonder makkelijk in onze webshop. We beschikken over een ruim aanbod aan verpleegkundig materiaal. Je vindt er dan ook alle items die je als thuisverpleegkundige nodig hebt om aan je ronde te beginnen. Zorg ervoor dat je altijd voldoende materialen in je voorraad hebt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Bij Tomcare bestel je ook makkelijk jouw favoriete producten opnieuw. Nadat je een account hebt aangemaakt in onze webshop voor verpleegkundig materiaal, onthoudt het systeem welke producten je al eerder hebt besteld. Zo kan je altijd even terug kijken naar je vorige bestellingen en je favoriete producten opnieuw in het winkelwagentje steken.

Verpleegkundig materiaal bestellen, snel thuis geleverd

Bij Tomcare kan je makkelijk en voordelig medisch materiaal bestellen van thuis uit. De producten worden thuis geleverd, of je nu vanuit Antwerpen, Gent, Brussel of een andere locatie bestelt. Bij Tomcare speelt de afstand geen rol. Onze producten worden op iedere locatie thuis bezorgd.


box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00