bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Medisch materiaal online bestellen

Ben je als verpleegkundige of thuisverpleegkundige op zoek naar medisch materiaal om online te bestellen? De webshop voor medische materialen van TomCare is de ideale plaats om al je benodigdheden te kopen. Blader gerust even doorheen al onze categorieën. Je vindt alle medische materialen die je nodig hebt om je job als verpleegkundige of thuisverpleegkundige efficiënt uit te voeren.

Medisch materiaal voor verpleegkundigen en thuisverpleging

In de thuisverpleging bestel je zowel materialen voor eigen gebruik als voor je patiënten. Bij TomCare combineer je naadloos deze 2 types bestellingen. Het medisch materiaal voor thuisverpleegkundigen is onderverdeeld in handige categorieën zodat je makkelijk de producten die je nodig hebt kunt vinden. Wanneer je materialen voor je patiënten wil bestellen, zoals incontinentiemateriaal, kan je dit ook via onze webshop doen of gebruik maken van het bestelplatform. Het bestelplatform is ontworpen voor groepen van thuisverpleegkundigen die voor verschillende patiënten, op regelmatige basis, producten willen bestellen. Je patiënt kan bij ons uiteraard ook altijd zelf zijn of haar bestelling plaatsen.

Steriele verzorgingssets

Onze steriele verzorgingssets zijn een essentieel item in de uitrusting van de thuisverpleegkundige. Wanneer je regelmatig zorgkundige handelingen uitvoert, maak je best gebruik van de bijpassende steriele verzorgingsset. Bekijk zeker de verschillende sets en selecteer de set die het beste past bij de uit te voeren handeling en jouw persoonlijk voorkeuren.

Naalden en injectiespuiten

Ook injectienaalden en spuiten kunnen niet ontbreken in je uitrusting. De naalden en spuiten kunnen gebruikt worden voor het toedienen van vloeistoffen of medicatie, zowel IM, IV en SC. Ook de reguliere optreknaalden zitten in ons assortiment. Ook voor bloedafnames kun je de gepaste naalden en spuiten selecteren in het aanbod.

Materiaal voor wondzorg

Als thuisverpleegkundige of verpleegkundige moeten er regelmatig wonden verzorgd worden. Of je nu gebruik maakt van traditionele wondzorg of moderne wondzorg. In ons aanbod vind je alle producten die je nodig hebt!

Kleefpleisters

Kleefpleisters hebben verschillende doeleinden. Soms gebruikt met een kleefpleister om een verband op de juiste plaats te houden. In andere gevallen worden de kleefpleisters gebruikt om een wonde af te dekken. Het TomCare gamma bevat zowel de traditionele kleefpleisters als de hypo allergene kleefpleisters. Ook voor tape kan je bij ons terecht.

Verbanden en fixatiewindels

Verbanden en fixatiewindels zijn een item dat zeker niet mag ontbreken in je werkmateriaal. De verbanden kunnen gebruikt worden voor verschillende redenen. Bekijk ons aanbod aan fixatiemateriaal. Ongeacht het type verband dat je zoekt, je kan het makkelijk online bestellen in onze webshop.

Onderzoekshandschoenen

Bij TomCare bestel je makkelijk verschillende types onderzoekshandschoenen voor verschillende doeleinden. Al onze handschoenen zijn latexvrij en te gebruiken door een breed publiek. De onderzoekshandschoenen bieden bescherming tegen aanvallen van buitenaf. De steriele handschoenen zijn ideaal voor gebruik tijdens verpleegkundige handelingen waarbij je steriel te werk wil gaan.

Ontsmetting en reiniging

Zorg ervoor dat je kwalitatieve reinigingsmiddelen en ontsmettingsmiddelen aan je werkset toevoegt. Ontsmetting en reiniging zijn 2 vaak voorkomende handelingen in de zorg. Om je patiënten en jezelf met de hoogst mogelijke kwaliteit te behandelen, kies je best voor zachte, maar efficiënte producten.

Mondmaskers online bestellen

Mondmaskers helpen om bacteriën en virussen tegen te houden tijdens de ademhaling. Het mondmasker biedt in 2 richtingen bescherming. Zo beschermt de drager zichzelf tegen onveilige omgevingen. Je beschermt ook je patiënt tijdens het uitvoeren van een wondzorg of andere verpleegkundige handeling. In ons aanbod vind je verschillende types mondmaskers voor verscheidene doeleinden. Online mondmaskers bestellen is handig en contactloos.

Pillendozen

Het gebruik van een pillendoos is bijzonder handig om je patiënten te helpen met hun medicatie. Als thuisverpleegkundige neem je vaak de taak op jezelf om de pillendoos van je klanten klaar te zetten voor de hele week. Bekijk onze verschillende pillendozen en selecteer het type dat het best past bij de toestand van jouw klant.

Beschermmateriaal

In sommige gevallen is het nodig dat je jezelf goed beschermt voordat je contact hebt met een patiënt. Met een degelijk beschermend pak ga je zonder zorgen iedere woning binnen. Je weet dat je jezelf optimaal beschermt tegen ziektekiemen die je wil vermijden. Bij het beschermmateriaal vind je ook spatschermen om je gezicht te beschermen.

Bezoek onze webshop met medisch materiaal

Onze webshop met medisch materiaal is bijzonder uitgebreid. Je vindt er alle materialen die je als thuisverpleegkundige nodig hebt om aan je ronde te beginnen. Zorg ervoor dat je altijd voldoende materialen in je voorraad hebt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Bij TomCare bestel je ook makkelijk jouw favoriete producten opnieuw. Nadat je een account hebt aangemaakt in onze webshop voor medische materialen, onthoudt het systeem welke producten je al eerder hebt besteld. Zo kan je altijd even terug kijken naar je vorige bestellingen en je favoriete producten opnieuw in het winkelwagentje steken.

Nu bestellen, thuis geleverd

Bij TomCare bestel je makkelijk en voordelig medisch materiaal van thuis uit. De producten worden thuis geleverd, of je nu vanuit Antwerpen, Gent, Brussel of een andere locatie bestelt. Bij TomCare speelt de afstand geen rol. Onze producten worden op iedere locatie thuis bezorgd.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00