bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Nieuwe webshop en bestelplatform

Nieuwe Tomcare webshop en bestelplatform

In de Tomcare webshop kunnen klanten terecht voor het online bestellen van incontinentiemateriaal, medisch materiaal en verzorgingsproducten. Vanaf nu zal het proces om je medisch materiaal online te bestellen nog makkelijker worden! Tomcare heeft namelijk een nieuwe webshop en een nieuw bestelplatform! Bestel nog makkelijker je medisch materiaal online!

Online medisch materiaal bestellen

Op onze nieuwe website kan je als particulier, verpleegkundige of zorgkundige makkelijk en snel online medische materiaal kopen. Dat kon voordien ook, maar de nieuwe omgeving wordt een heel stuk overzichtelijker en duidelijker.

Met je persoonlijke inlog gegevens kun je snel jouw bestelgeschiedenis bekijken en met enkele klikken jouw favoriete materialen opnieuw bestellen of doorheen onze catalogus bladeren!

Online bestelplatform voor zorgverleners

Ons nieuwe paradepaardje is het bestelplatform dat we ontwikkeld hebben in samenspraak met groepen van verpleegkundigen. Zij wezen ons op de behoeften die thuisverpleegkundigen juist hebben en samen zorgden we voor een aangename en makkelijke omgeving waarin medische materialen voor patiënten besteld kunnen worden.

Hoe werkt het online bestelplatform precies?

Heel makkelijk! Wanneer je bij een klant of patiënt aan huis komt, krijg je na het scannen van de identiteitskaart een overzicht van het persoonlijke profiel van de klant. Hier zie je de materialen die eerder al besteld werden en kan je deze ook met één klik opnieuw bestellen.

De producten worden door ons bij de klant thuis geleverd en afgerekend. Het online bestelplatform voor incontinentiematerialen en andere medische producten is gebouwd om het leven van de thuisverpleegkundige en zorgkundige een beetje makkelijker te maken!

Voordelen van het online bestelplatform

Het online bestelplatform voor medische materialen biedt ontelbaar veel voordelen. De dagen waarin je als thuisverpleegkundige grote dozen materialen bij klanten binnensleept, zijn voorbij!

  • Persoonlijk dossier voor iedere klant of patiënt
  • Duidelijk overzicht van de bestelgeschiedenis
  • Aan huis geleverd en afgerekend
  • Zekerheid over de beschikbaarheid van materialen
  • Jouw patiënten hoeven niet langer naar een fysieke winkel voor hun producten

Dankzij het online bestelplatform zijn we in staat om een kwetsbare bevolkingsgroep veilig en snel van de nodige materialen te voorzien. Veel winkels met een beperkte voorraad aan materialen zijn uitverkocht wanneer een noodsituatie zich voordoet. Bij Tomcare ben je zeker van je bestelling en tijdige levering.

Interesse in ons bestelplatform?

Wil je als thuisverpleegkundige of met een groep zorgverleners gebruik maken van ons bestelplatform? Dat kan! We bekijken graag samen met jullie even de verschillende mogelijkheden en toepassingen. Neem vandaag nog contact op en geef je patiënten de warme en complete zorg die ze verdienen!

Gepost op nov 10, 2020

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00