bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Incontinentie is een verschijnsel dat ongeveer 1 op de 10 Belgen treft. Het is veel meer dan een kwaal bij ouderen. Ook jonge mensen kunnen last krijgen van ongewild stoelgang- of urineverlies. Gelukkig bestaan er oplossingen die je leven met incontinentie zo normaal en comfortabel mogelijk maken. Daarom biedt Tomcare incontinentiemateriaal van Hartmann aan. Dankzij de inlegluiers Hartmann ga je met een goed gevoel door de dag.

Inlegluiers van Hartmann: de eigenschappen

Hartmann is al decennialang één van de belangrijkste producenten van kwalitatief, professioneel incontinentiemateriaal. Het is dus niet verwonderlijk dat wij hun producten graag in ons gamma opnemen. Dat geldt vast en zeker voor de inlegluiers van Hartmann die je comfort de hele dag door garanderen.

Voor lichte tot en met zware incontinentie is een inlegluier een prima oplossing. Ze hebben een extra absorberende functie en zijn uiteraard ademend om je een licht en comfortabel gevoel te geven. Kijk eens naar de Hartmann MoliCare Form. Deze inleggers zijn anatomisch gevormd. Ze hebben een textielachtige buitenzijde en laten geen vocht door. De MoliCare producten zijn zeer goed absorberend en beschikken over een indicator die aangeeft wanneer de inlegluier verzadigd is.

De anatomische vorm werd uitgebreid met anti-lekrandjes om vervelende lekken tegen te gaan. Binnenin kreeg de MoliCare een absorptiekern die opgebouwd is in drie lagen. Die is ontworpen om nare geurtjes vast te houden. Uiteraard hebben de Hartmann inlegluiers een huidneutrale pH-waarde (5,5) en worden ze enkel met hypoallergene materialen gemaakt die uitgebreid dermatologisch getest werden.

Hartmann inlegluiers voor extra bescherming

Naast de anatomische MoliCare producten bieden wij ook de Hartmann Molinea pads aan. Deze pads geven je extra bescherming bij matige tot zware incontinentie. Ze zijn rechthoekig gevormd en makkelijk te combineren met de andere incontinentieproducten van Hartmann, zoals de optrekbroekjes of kleefluiers.

De Molinea pads zorgen voor een verhoogde absorptie. Ze kunnen snel veel vocht opnemen maar laten dat vocht wel gedeeltelijk door dus worden best samen gebruikt met een andere bescherming. De binnenzijde van de inlegger bestaat uit dermatologisch getest cellulose pulp en aan de buitenzijde zorgt een anti-slip polyethyleen folie ervoor dat de inlegluier Hartmann prima op zijn plaats blijft zitten.

Wil je meer weten over het comfort van de Hartmann inlegluiers of over onze andere incontinentieproducten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor professioneel advies en een aanbod op maat. Bestel je voor 16u00, dan verzenden wij jouw bestelling diezelfde dag nog aan huis. Bestellingen vanaf 40 euro (België) worden helemaal gratis aan huis geleverd! Wij zorgen voor een discrete levering bij je thuis.

Bekijk ook ons aanbod Abena incontinentiemateriaal, Absorin incontinentiemateriaal en Dailee incontinentiemateriaal.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00