bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Ongewild urine- of stoelgangverlies treft ongeveer 10% van de Belgische bevolking. Het is zeker geen aandoening die enkel bij ouderen voorkomt, ook jonge mensen kunnen hierdoor worden getroffen. Incontinentie kan een impact hebben op je dagelijkse leven, maar gelukkig bestaan er vandaag tal van oplossingen die het voor jou zo comfortabel mogelijk maken. Zo zorgen onze kleefluiers Abena bij matige tot zware incontinentie voor comfort, de hele dag door.

Kleefluiers Abena voor jouw bescherming

Tomcare en Abena streven hetzelfde belangrijke ideaal na: zo veel mogelijk levenskwaliteit bieden voor iedereen. Daarom verdelen wij de producten van dit Deense bedrijf graag in België. Zo kunnen wij je de kleefluiers Abena heel snel bezorgen. Een bezorging die we overigens van een neutrale verpakking voorzien.

Onze kleefluiers bieden je een optimale bescherming bij matig tot zwaar ongewenst urine- of stoelgangverlies. Afhankelijk van de graad van incontinentie hebben de kleefluiers Abena Abri Form verschillende niveaus van absorptievermogen. De absorptiekern is 3-lagig en voelt dus comfortabel aan terwijl vervelende geurtjes worden tegengehouden. Dankzij de verzadigingsindicator weet je overigens precies wanneer de kleefluier moet vervangen worden.

Omdat Abena chemische producten, optische witmakers en parfums uit hun producten weert voelen de kleefluiers comfortabel aan en worden allergieën en huidirritaties vermeden. Het incontinentiemateriaal is trouwens voor het grootste deel biologisch afbreekbaar waarmee het bedrijf een belangrijke stap zet richting een schonere planeet.

Het draagcomfort van Abena

Het zijn trouwens niet alleen de materialen die de kleefluiers Abena zo comfortabel maken, de producten beschikken ook over anti-lek-randen om onvoorziene lekken te voorkomen. De kleefstroken zorgen voor een perfecte aansluiting bij het lichaam.

Om het beste draagcomfort te garanderen voor iedereen bestaan de Abri Form kleefluiers Abena in wel 5 verschillende maten, van extra small tot extra large, aangepast aan de heupomtrek van de drager. De modellen zijn zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt. Ben je niet zeker welke maat het best bij je past? Tomcare stuurt je graag enkele gratis stalen toe. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

De buitenkant van de kleefluiers Abena is bovendien ademend. Die ademende laag zorgt er opnieuw voor dat irritaties aan de huid worden vermeden waardoor het draagcomfort weer verhoogt. Je zal zelf merken hoe comfortabel je door het leven stapt, zelfs met ongecontroleerd verlies van stoelgang of urine.

Wil je meer weten over de kleefluiers Abena? Ben je op zoek naar professioneel advies en een snelle service? Bekijk het gamma of neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Bekijk ook ons aanbod Absorin incontinentiemateriaal, Hartmann incontinentiemateriaal en Dailee incontinentiemateriaal.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00