bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Babyluiers kopen

Babyluiers zijn een onmisbaar product na de geboorte van jouw baby. Je kiest liefst voor kwalitatieve pampers die de huid van jouw baby gezond en droog houden. Daarnaast is het ook interessant dat je kiest voor een betrouwbaar merk dat op milieubewuste wijze betaalbare luiers produceert. Bij Tomcare zijn we gespecialiseerd in incontinentiematerialen, luiers en pampers. Ook pampers voor baby’s vind je terug in ons assortiment.

Baby pampers bij Tomcare

Tomcare gaat steeds op zoek naar merken die kwalitatieve producten produceren met oog voor het milieu. Bovendien vinden we het ook belangrijk dat onze klanten niet te veel moeten betalen voor pampers of luiers, ongeacht op welke leeftijd je daarvan gebruik maakt. In de webwinkel van Tomcare vind je dan ook baby pampers aan een voordelige prijs, die op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. Je hoeft bovendien niet in te boeten op kwaliteit wanneer je kiest voor een betaalbaar merk babyluiers.

Magics babyluiers

Magics Baby is een product van Drylock Technologies, een producent die al aanwezig is in ons gamma incontinentiemateriaal voor volwassenen. Het bedrijf produceert, naast incontinentiemateriaal voor volwassenen, ook pampers voor baby’s. Magics babyluiers maken gebruik van de Drylock technologie waarbij de huid van jouw baby droog blijft, ook al heeft de pamper al behoorlijk wat vocht geabsorbeerd.

Wegwerp luiers voor baby’s

De wegwerp luiers met Drylock technologie maken gebruik van de innovatieve Magical Tubes die meer vocht absorberen dan de meeste concurrerende producten. Ook al zijn de luiers ontwikkeld voor éénmalig gebruik, toch zijn ze minimaal belastend voor het milieu. Zowel het productieproces als het recyclage proces is ontwikkeld om een minimale impact op de omgeving te hebben. Door gebruik te maken van de wegwerp luiers van Magic Baby draag je zorg voor de huid van je baby, maar ook voor het milieu!

Luierbroekjes

Wanneer jouw baby eenmaal actiever wordt en begint te kruipen, is een luierbroekje de perfecte oplossing om jouw baby droog te houden, ook al wringt die zich in allerlei bochten. De luierbroekjes voor baby’s hebben een goede pasvorm die lekkage voorkomt. Zowel rond de buik als rond de benen zit een elastische band die perfect past rond het lichaam van jouw baby. De luierbroekjes zijn comfortabel en betrouwbaar.

Nachtpampers

Tijdens de nacht kies je best voor een babypamper die voldoende vocht kan absorberen, zonder dat de billen van jouw baby nat worden. De babyluiers van Magic Baby bieden tot 12 uur bescherming en zijn dan ook ideaal om de billetjes van je baby de hele nacht droog te houden!

Beste bescherming met hoog comfort voor jouw baby

Geef jouw pasgeboren baby alle kansen en kies voor kwalitatieve producten die de huid van jouw baby comfortabel droog houden. Met de Magic Baby pampers maak je een voordelige en milieubewuste keuze zonder in te boeten op comfort en kwaliteit.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00